El TNC inicia un nou projecte Tàndem amb l’escola Mercè Rodoreda de Santa Coloma de Gramanet i la Fundació Catalunya-La Pedrera

Escrit per Revista Teatralnet

09.09.2021

El Teatre Nacional de Catalunya ens envia un Comunicat sobre el seu projecte educatiu

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC); dins del seu Programa educatiu i social, inicia aquesta temporada una col·laboració amb l’escola Mercè Rodoreda de Santa Coloma de Gramanet. 

Escoles Tàndem és un programa impulsat per Fundació Catalunya-La Pedrera. Consisteix en crear un vincle entre un centre educatiu i una institució de referència. L’objectiu és que l’alumnat estudiï les matèries curriculars a través d’una especialització i amb la implementació de metodologies pedagògiques innovadores.

Aquesta iniciativa preveu que el professorat de l’escola treballi conjuntament amb els/les professionals del TNC intercanviant coneixements, experiències i material pedagògic. I així millorar la formació integral de l’alumnat. A més, també és una oportunitat excel·lent perquè les institucions reflexionin sobre les seves pròpies activitats educatives.


Servei educatiu i social del TNC

La Temporada 2021-2022, el Programa educatiu i social del TNC disposa d’un gran ventall d’activitats i suport a iniciatives. Totes milloren la recepció i el debat entorn de les arts escèniques: espectacles recomanats per a infants i joves amb funcions escolars; jornades formatives per a mestres i professorat; tallers i activitats específiques per a centres educatius d’infantil, primària i secundària; activitats per a famílies; i col·laboracions del TNC amb projectes com Apropa Cultura, E-Duo. Fundació Èxit, Actuem. Fundació La Roda i associació Impacta T; Talent creatiu i empresa (del Departament d’Educació) i INARTdis (un projecte internacional de la UAB).

Més informació sobre el servei educatiu i social aquí