El TNC suspèn la temporada

04.22.2020

Author

El Teatre Nacional de Catalunya ens ha enviat aquest COMUNICAT, on destaquen els espectacles que s’han hagut de suspendre i el retorn de les entrades ja comprades. Us el reproduïm:

COMUNICAT DEL TNC
El passat 12 de març, el TNC va haver de tancar les portes. Els espectadors omplien les platees, les companyies assajaven, es muntaven les escenografies i es preparava la confecció de vestuaris, entre moltes altres activitats. Però tota la creació artística es va haver d’aturar davant de les mesures preses pel Govern respecte a la situació d’alerta sanitària.

Les pròrrogues de l’estat d’alarma impossibiliten continuar treballant amb els diferents processos de creació. Atesa aquesta situació, el TNC es veu obligat a suspendre els espectacles que queden per estrenar aquesta Temporada 2019-2020:

Les veus interiors, d’Eduardo De Filippo amb direcció de Xavier Albertí. Del 07/05/20 al 14/06/20 a la Sala Gran.
Ex-libris, de la companyia Voël. Del 09/05/20 al 24/05/20 a la Sala Tallers.
Monroe-Lamarr, de Carles Batlle amb direcció de Sergi Belbel. Del 14/05/20 al 14/06/20 a la Sala Petita.
Enter Achilles, de Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre). Del 9 al 12 de juliol a la Sala Gran del TNC.

Mentrestant, el vestíbul principal del TNC s’il·luminarà cada dia amb el neó de Conquesta i resistència, a l’espera que passi la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, així com la incertesa, i puguem retrobar-nos tots junts a les platees de les tres sales per continuar gaudint dels espectacles de teatre, de dansa i de música que ens sorprenen, ens emocionen i desperten el nostre compromís crític i social.

El TNC tanca la temporada 2019-2020 amb la voluntat de tornar a programar tots els espectacles possibles i amb més ganes que mai de preparar una nova temporada plena d’espectacles i d’activitats per a tu.

Fins llavors, cuida’t i gaudeix del teatre amb els continguts d’El TNC a Casa que cada setmana preparem amb il·lusió. I segueix-nos també a les xarxes per informar-te de totes les nostres novetats, perquè ara és el moment de quedar-te a casa. Ben aviat tornarem a omplir junts les platees del TNC.

Una abraçada i fins aviat!

 

RETORN D’ENTRADES
Si vas adquirir les entrades a través d’internet, rebràs automàticament el reemborsament de l’import de la teva compra.
Si vas comprar les entrades telefònicament o presencialment a les taquilles del TNC o de Tiquet Rambles, t’agrairem que, abans del 12 de juliol del 2020, et posis en contacte amb les taquilles del TNC a través del correu electrònic taquilles@tnc.cat per a la devolució de l’import, i ens facilitis les dades següents:
•  Nom i cognoms del/de la comprador/a
•  Espectacle suspès, dia, fila i seient/s
•  Nom i cognoms del titular del compte corrent en format IBAN
El retorn dels diners es realitzarà mitjançant una transferència bancària independentment del mètode de pagament (efectiu, targeta de crèdit, de dèbit, etc.). Et respondrem al més aviat possible.

RETORN D’ENTRADES DE L’ABONAMENT
Per a la devolució de l’import de les entrades de l’abonament no consumides i pendents de retornar, t’agrairem que, abans del 12 de juliol del 2020, et posis en contacte amb les taquilles del TNC a través del correu electrònic taquilles@tnc.cat, i ens facilitis les dades següents:
•  Nom i cognoms de la persona abonada
•  Espectacle suspès, dia, fila i seient/s
•  Nom i cognoms del titular del compte corrent en format IBAN
El retorn dels diners es realitzarà mitjançant una transferència bancària independentment del mètode de pagament (efectiu, targeta de crèdit, de dèbit, etc.) i/o canal (web, telèfon o taquilles) utilitzat per pagar l’abonament complet originàriament.

XECS REGAL I XECS SOPAR
Si vas adquirir un Xec regal de 60 €, 50 €, 30 € o 20 € o un Xec sopar de 14 € o 20 € amb data de caducitat fins al 12 de juliol del 2020, pots comunicar a la persona destinatària que s’amplia la data de caducitat fins al 12 de juliol del 2021.

Els diners de les entrades es retornaran al més aviat possible.
Passat el termini establert fins al 12 de juliol del 2020 no es podrà fer efectiva cap devolució.
Moltes gràcies per la teva comprensió i paciència.

Author