El viaje de Ulises de Teatro Gorakada inaugura la Mostra Igualada 2019

04.05.2019

Author

Aquest dijous 4 d’abril s’ha donat el tret de sortida a la 30a Mostra Igualada. La inauguració institucional a La Llotja ha comptat amb la presència de Marc Castells, alcalde d’Igualada; Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Pep Farrés, director artístic de la 30a edició, que ha anunciat que aquest és el seu darrer últim any després de cinc anys de feina.

A les 21h ha tingut lloc l’espectacle inaugural de la 30a edició amb El viaje de Ulises de la companyia basca Teatro Gorakada, que ja van participar a la Mostra Igualada amb Moby Dick (2017). La companyia va oferir un espectacle que planteja el viatge de l’heroi grec com a metàfora de la vida i com a lluita contra les dificultats i les diverses maneres de resoldre-les. Un viatge ple de peripècies úniques i de jocs compartits en què cada acte, cada escena, és un univers en sí.

 

Mostra Igualada – Fira d’espectacles infantils i juvenils

Mostra Igualada és la Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Del 4 al 7 d’abril de 2019 celebra la 30a edició.

Author