Els Cinemes Yelmo projecten en exclusiva l’òpera ‘Agripina’, en directe des del Met de Nova York.

02.27.2020

Author

Els Cinemes Yelmo a través de + Que Cinema, la seva finestra de continguts alternatius, projecten en exclusiva aquest dissabte 29 de febrer l’aclamada òpera Agripina, en directe des del Met de Nova York.

El Met acull per primera vegada una representació d’aquesta història de Händel, en la qual el compositor narra les intrigues i la manca de decència entre els regnants en l’Antiga Roma. Comptarà amb la la cèlebre mezzosoprano Joyce DiDonato en el paper d’Agripina, dona controladora i famolenca de poder, i Harry Bicket a la batuta. La producció de Sir David McVicar situa enginyosament els fets d’aquesta obra d’humor negre sobre l’abús de poder en “el present”, època de familiar paral·lelisme.

El repartiment estel·lar es completa amb la mezzosoprano Kate Lindsey en el paper de Nerone, fill d’Agripina i futur emperador de Roma; la soprano Brenda Rae com la seductora Poppea; el contratenor Iestyn Davies com l’ambiciós general Ottone; i el baix Matthew Rose com l’esgotat emperador Claudi.

Les sessions d’òpera es transmeten en exclusiva i en directe des de Nova York en 23 Yelmo Cinemes de 15 ciutats: Madrid (Ideal, Islazul, Planetocio, Plaça Nord 2), Barcelona (Comèdia, Icaria), Màlaga (Plaça Major, Racó de la victòria, Vialia), València (Mercat de Campanar, Vidanova Parc), la Corunya (Els Rosales), Àlaba (Boulevard), Albacete (Vialia), Alacant (Porta d’Alacant, Vinalopó), Almeria (Roquetas), Cadis (Àrea Sud ), Gijón (Ocimax), Oviedo (Els Prats), Tarragona (Parc Central), Vigo (Vigo), i Saragossa (Plaça Imperial).

Més informació i venda d’entrades: https://www.yelmocines.es/mas-que-cine

Properes Òperes Met en Cinema Yelmo:
L’holandès errant, Wagner
Març 14

Tosca, Puccini
Abril 11

Maria Estuardo, Donizetti
Maig 9

Sobre + Que Cinema de Cinema Yelmo
+ Que Cinema és la finestra de Cinema Yelmo dedicada especialment a concentrar sota un mateix paraigües tots els continguts alternatius a la cartellera convencional.

Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, anime, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que han de ser vistos en pantalla gegant.

Cinema Yelmo, empresa líder de el sector de l’exhibició a Espanya, és part de Cinépolis, segona cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia, Xile, Brasil , Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia. Yelmo compta amb els més avançats sistemes de projecció i so, les seves sales ofereixen una gran espectacularitat i la millor experiència d’oci i cinema possible

Compta amb 480 pantalles, totes elles 100% digitals, i 48 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Canàries, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, València, Valladolid, Saragossa, Biscaia i Navarra. Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales com: la Projecció Digital, sales Junior, Cinema Yelmo Premium, Cinema Yelmo Luxury, així com retransmissions en directe via satèl·lit.

Author