Els Pastorets de La Faràndula ja són a punt d’arribar a Sabadell

12.07.2018

Author

Ja estem envoltats de fires i de carrers guarnits. El pont de la Concepció obre ja de bat a bat les festes de Nadal, els Pastorets van fent camí i els sopars fora la família s’acumulen.  I en aquest context, Els Pastorets de Joventut de la Faràndula de Sabadell, els de de Josep Maria Folch i Torres amb 200 persones que participaren a l’obra, faran cap diumenge 16 de desembre a les 18 hores al Teatre la Faràndula de Sabadell. Són gairebé el 95 per cent dels socis de l’entitat els que participen en aquest muntatge de gran format, tant de forma directa com indirecta, aconseguint un dels muntatges més espectaculars de Catalunya

Aquesta temporada Els Pastorets arriben amb un canvi en la direcció. A Montse Serra, que ja va dur a terme tasques de direcció la passada edició, s’hi afegeix Albert Gorina, que ja va dirigir l’exitós Ratatouille, el petit xef. La base de l’equip humà i tècnic és el mateix que les darreres temporades tot i que aquest any s’ha dut a terme diversos canvis pel que fa al repartiment.

Un dels canvis més importants que trobem en el repartiment, és la incorporació d’una nova parella de Lluquet i Rovelló a càrrec de Pol Roselló i Gerard Escudero que se sumen a la parella formada per Marc Solé i Gorka Plans. Un altre dels canvis destacats és la incorporació de Ferran Vidal que passa d’interpretar Llucifer a Satanàs, fent parella amb Pol Berch, que després de vuit anys fent de Rovelló s’incorpora de nou al muntatge en el paper de Llucifer. L’altre parella infernal estarà formada pel veterà Miquel Roselló i Pol Moix que es va incorporar l’any passat fent de Llucifer. L’antiga parella de Pol Berch, Marc Granado (Lluquet), s’incorpora de nou al muntatge en aquesta ocasió en el paper de Sant Miquel.

En aquesta nova temporada del que és el buc insígnia de l’entitat, els directors han decidit que tot el muntatge compti amb un doble repartiment, com a una forma d’obrir el ventall a la participació de més membres de Joventut de la Faràndula. Així s’incorporen nous actors per als personatges que fins al moment no estaven doblats, fins i tot hi ha doble repartiment en el poble.

Tot i el canvi de direcció, el muntatge mantindrà la seva essència, amb alguns canvis en les dinàmiques dels actors dins de l’escenari, alguns girs a nivell d’interpretació i alguns canvis d’utillatge o de vestuari i maquillatge, com seria en el cas dels pecats capitals, que prendran algunes notes de color.

Els Pastorets s’estrenaran el proper diumenge 16 de desembre, al teatre La Faràndula a les 18 hores i es representaran els dies 22, 23, 26 i 30 de desembre de 2018 i el 1, 12 i 13 de gener de 2019.

Per a entrades o més informació, contacteu amb www.joventutdelafarandula.cat

Author