Els Premis Max obren la fase d’inscripció d’espectacles per a la 22a edició

10.24.2018

Author

 

Comunicat de la SGAE en relació als Premis Max 2018.
Avui, dimecres 24 d’octubre, comença la 22a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques amb l’obertura del període d’inscripció d’espectacles estrenats o en gira, des del desembre de 2017 fins al desembre de 2018, i als professionals artístics i tècnics que els han fet possible.
En el cas dels espectacles teatrals de carrer o per a públic infantil, juvenil o familiar, se n’hauran d’haver realitzat un mínim de 8 representacions i tenir-ne programades unes altres 7 abans del 30 de juny de 2019, tant en territori nacional com internacional.
Les produccions que vulguin participar als Premis Max 2019 poden inscriure la candidatura fins al 30 de novembre de 2018, també en el cas de les produccions que tenen prevista la seva estrena abans del 15 de desembre. D’altra banda, es mantenen les 19 categories a concurs .
Els espectacles podran ser candidats en una o dues edicions dels Premis Max consecutives. Podran concursar en una segona edició els espectacles en gira que, havent realitzat un mínim de trenta representacions en el segon any, no hagin resultat finalistes en la primera edició a la qual van concórrer.
Organitzats per la Fundació SGAE, els guardons de les arts escèniques més prestigiosos en l’àmbit nacional celebren 23 anys i mantenen els tres premis especials: el Premi Max d’Honor, que distingeix la trajectòria d’una persona per la seva aportació, lliurament i en defensa de les arts escèniques; el Premi Max aficionat o de caràcter social, que engloba projectes a favor de la integració i la projecció social i a companyies aficionades amb una excel·lent contribució a les arts escèniques, i el Premi Max del Públic, que es concedeix a l’espectacle que obtingui el major nombre de vots del públic a través de l’aplicació online #VotaMax.
Comitè Organitzador dels Premis Max

Author