Emma Arquillué dirigeix a La Villarroel ‘A Fuego’, un monòleg que reflexiona sobre el desig humà de passar a la posteritat

06.03.2024

Author

Partint del personatge d’Heròstrat, A FUEGO reflexiona sobre el desig intrínsec de l’ésser humà per a deixar petjada; ja sigui a través d’una expressió artística, un ofici, una revolució o un acte criminal.

A Fuego explica la història d’un actor i dramaturg fascinat per la figura històrica d’Heròstrat, un pastor de l’Antiga Grècia, que crema una de les set meravelles del món antic amb la intenció de ser recordat per sempre.  El 21 de juliol del 356 a.C., Heròstrat, va incendiar el temple d’Artemisa d’Efes, considerat una de les set meravelles del món antic. Després de ser detingut, interrogat i torturat;  va acabar confessant la veritable raó que l’havia portat a cometre aquell acte: passar a la posteritat.

En aquest monòleg íntegrament en vers en clau de comèdia;  veurem com la fascinació de l’autor-intèrpret envers la figura d’Heròstrat es converteix progressivament en una obsessió; fins a fer-lo cometre un crim a l’alçada del seu ídol infame.

FUNCIONS
L’espectacle estarà a La Villarroel del del 10 de juny al 2 de juliol

Author