Eòlia Escena Emergent proposa ‘EUROPA (somni d’una nit d’estiu)’ al Teatre Eòlia

06.05.2024

Author

Del 13 al 16 de juny, el teatre Eòlia presentarà EUROPA (SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU), d’EÒLIA ESCENA EMGERGENT, ,LALI ÁLVAREZ – COMPANYIA LA GRIETA.  Eòlia Escena Emergent és una aposta d’Eòlia CSAD i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l’àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l’alumnat d’Eòlia.

L’ESPECTACLE

Europa acull i rebutja, acomodada en els seus propis mites i poders. I és de nit, i hi ha lluna plena a la platja, però aquest és un altre tema. I nosaltres, la gent normal, amb els peus sota la flassada, ens mirem des de lluny als qui arriben;  als qui moren. Què passaria si un dia els qui s’han d’enfrontar a les tanques, als murs, a les reixes de la vergonya: fóssim nosaltres, els europeus?

Una producció d’Eòlia Escena Emergent 2024.
Dramatúrgia: Lali Álvarez a partir d’un procés de creació col·lectiva de la Companyia La Grieta.
Direcció: Lali Álvarez Garriga.
Intèrprets: Beatriz Quintana Alcántara, Maria Aunion Fort, Pau Bondiez, Ivan Castelló Aznar, Zoe Gómez, Sara Núñez Serrano, Miguel Peña Novo; Marta Rodríguez Calveras, Lara Sangenís Òdena.
Ajudanta de direcció: Júlia Cortina i López.
Moviment escènic: Teresa G. Valenzuela.
Disseny d’il·luminació: Andrés Piza Migens, Lali Álvarez.
Música: Ignasi Álvarez Garriga.
Assistència de veu: Oriol Guinart, Míriam Marcet.  Companyia: La Grieta

Author