Escenari Joan Brossa proposa ‘Bollywood, Bombay, Barcelona’, tota una festa!

11.02.2018

Author

Bollywood, Bombay, Barcelona és una creació de la Cia. Dúo Fàcil (aquells que són tres) i Líquido Teatro. L’espectacle “Una mirada càlida i amable sobre el desencant de tres emigrants de Bombay que, arribats a Barcelona, s’enfronten al xoc cultural i a la nostàlgia per la seva vida anterior en despertar del somni migratori,”  s’instal·la a la Sala Palau i Fabre, del 8 de novembre al 2 de desembre.

La companyia explica que “l’any passat vam presentar un espectacle sobre el Dia dels Morts a Mèxic i aquest any ens anem a l’Índia, on hem optat pel Bollywood, perquè combina el cos amb el moviment, les projeccions, l’escenografia…” Però quan ja gairebé ho tenien “vam anar a trobar en Marc Rosich que en sap més i va acabar d’escriure la peça. El resultat és una investigació sobre el joc de la posada en escena, la construcció de l’escenografia, els colors…”

Així, si voleu anar a veure com tres emigrants indús coincideixen en un pis i s’expliquen les seves penes i alegries: “Prometem que tothom sortirà amb l’alegria de viure!”, asseguren.

Entrades aquí

Author