Estrena de ‘Dolç’, un espectacle de Roger Peña, a La Gleva Teatre

04.02.2019

Author

La Gleva Teatre estrena aquest dimecres 3 d’abril Dolç, una obra de Roger Peña, que interpreten Ivet Zamora, Malcolm McCarthy i Neus Pàmies. Hi seran fins al 21 d’abril.

Donem diners a les ONGs i ens apuntem a les manifestacions a favor de la immigració i en contra del crim que Europa està cometent amb les dones, homes i nens que moren al mar buscant un lloc millor o més segur per viure.

De cara a la galeria tot és d’un color, però és tan senzill, som tan guais, quan el problema se’ns fica dins de casa? Com els rebem? Com els tractem? Quins prejudicis ens afecten?

Roger Peña explica que “Vaig escriure Dolç fa un any i mig, perquè m’inquietava i volia parlar de la dona i de l’emigració.” És la història d’un emigrant que s’escapa d’un CIE i veiem la seva dura experiència fins l’arribada a Barcelona. Aquí passa tres anys donant tombs sense papers, ja que no l’agafen enlloc precisament perquè no té papers. I no té papers perquè no treballa! Aprofitant una batuda al Raval, es cola a un pis on viuen dues dones, lesbianes, que reaccionen diferent de tothom. Les demana que l’amaguin perquè el busquen i sorgeixen problemes inesperats de desig i gelosia.

“Parla del conflicte existencial, social i polític, de la diferència de com ens comportem en una manifestació i de com canvien les coses quan se’t fica l’actualitat dins de casa…”

Author