Exhaurides les entrades per a ‘La Nit dels Musicals’, l’espectacle inaugural del Fresc Festival 2019

06.13.2019

Author

El Fresc Festival 2019 començarà amb un ple total a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell 1859. Les entrades per a La Nit dels Musicals de Sabadell, l’espectacle que el 26 de juny (21.30) inaugurarà el Festival d’Estiu del Vallès, s’han exhaurit. Arran de la demanda per part dels espectadors, l’organització estudia obrir una nova funció de l’espectacle que tindria lloc el diumenge 30 de juny a la nit (21.30) i ha establert una llista d’espera per tal que totes les persones interessades puguin saber si, finalment, es porta a terme aquest nou passi. Les inscripcions en aquesta llista d’espera es poden fer a des d’aquest enllaç.

La Nit dels Musicals s’ha convertit ja en una tradició del Fresc Festival. És l’espectacle que ha inaugurat les dues anteriors edicions de la iniciativa i ho farà també aquest any, en aquest cas amb un homenatge al Teatre Sant Vicenç del barri sabadellenc de la Creu Alta, que ha celebrat el seu centenari. L’elenc creualtenc ha fet dels musicals un dels ingredients essencials de la seva programació, de forma que La Nit dels Musicals servirà per homenatjar aquesta trajectòria i recordar títols que formen ja part de la història teatral de la ciutat. Des d’Oliver, el noi de l’orfenat fins a Alcem la veu!, el seu darrer gran èxit, passant per Els TeixidorsDia i Nit i tants d’altres títols que reviuran en aquesta gala convertida en una cita ineludible de l’estiu a la ciutat.

L’espectacle estarà dirigit novament per Albert Gónzalez i comptarà amb Toni Ten com a director musical i amb les coreografies de Cristina Allande.  El protagonitzaran Beatriu Boronat, Laura Lozano, Maria del Valle, Francesc Asens, Marcel Castillejo i Marc Pont, juntament amb un seguit de convidats sorpresa alguns dels quals rememoraran personatges que, al seu moment, van marcar la seva carrera teatral.

El Fresc Festival 2019 es portarà a terme del 26 de juny al 22 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell, en ple Centre de la cocapital del Vallès Occidental. El programa d’aquest any inclou 27 propostes de música, teatre, escena familiar i paraula ideals per gaudir de la cultura a la fresca aprofitant les nits d’estiu. Entre d’altres, passaran pel Festival Gerard Quintana, Àngels Bassas i Pep PobletCesk Freixas, el cor Vakombà, l’obra teatral Les coses excepcionals, protagonitzada per Pau Roca; el saxofonista Dani Nel·lo, la comèdia  Al Sostre, amb Oriol Grau i Pau FerranArnau Tordera, el poeta Manuel RivasL’últim indi o Mishima.

Les localitats per a tots aquests espectacles es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets (www.codetickets.com) o bé a la taquilla de l’Espai Cultura Sabadell (c. d’En Font 25). Aquesta setmana, a més, es posarà en marxa la taquilla del Fresc Festival, situada a l’accés al Jardi de l’Espai Cultura. Alguns dels espectacles, com és el cas del concert de Mishima (22 de juliol, 21.30) estan a punt d’exhaurir les localitats.

El Fresc Festival l’organitzen conjuntament la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors, amb el BBVA com a partner principal i amb Movento com a patrocinador.

Author