‘Feliç Diwali’, una comèdia nadalenca plena de pau, amor i mala bava, al Versus Glòries

12.16.2019

Author

Hi ha un proverbi xinès que afirma Si no vols que se sàpiga, no ho facis. Possiblement aquesta dita té milers d’anys, però avui resulta més actual que mai. Més que res, perquè amb l’ús compulsiu que fem d’internet, deixem rastre de totes les nostres accions. De totes vol dir “de totes”. Sí, també de les més humiliants. Tot plegat fa por!
Feliç Diwali no és cap història de terror. És una comèdia. O, per ser més exactes, és un thriller que fa riure. La història té lloc a una de les startups amb més èxit del moment, LaocoonTech, una empresa tecnològica on els caps i els empleats són amics i lluiten junts per fer un món millor. O almenys això és el que expliquen fins que uns dies abans de Nadal uns hackers roben les dades dels quatre socis fundadors i comencem a descobrir les seves intimitats. I d’això ens en riurem, bàsicament perquè no és a nosaltres a qui han robat les dades. És al Jordi (interpretat per l’Alberto Lozano), a l’Andreu (Ramon Godino), a l’Héctor (Toni Soldevila) i a l’Isidre (Joan Martínez Vidal), que són respectivament CEO, cap de recursos humans, cap de vendes i programador en cap de l’empresa.
Podrem veure des d’una distància privilegiada com els seus secrets més ben amagats surten a la llum i com les seves misèries són exposades sense pietat. Aprofitem, doncs, per divertir-nos ara que el problema el tenen ells. Perquè, i si el robatori de dades es produís a l’empresa on treballem? Potser aquí sí que ens espantaríem.

Feliç Diwali és la cinquena producció d’Apunta Teatre SCCL, en aquest cas escrita i dirigida per Xavi Morató, però amb el mateix segell de les anteriors produccions (Cloaca, La Peixera, Sota la Catifa, El Funeral de MaryLin): comèdia negra on els riures estan assegurats.

La Malacara Blues Band tornarà a posar la banda sonora de l’espectacle, il·luminat com sempre per Daniel Gener i vestit per Sergi Cerdán. “L’obra estarà en cartell des del 19/12 al 2/02 a la Sala Versus Glòries amb una funció especial per cap d’any on celebrarem plegats l’arribada del 2020 amb cotilló, cava, raïm i música fins les 2 de la matinada,” avancen!
Doncs va, premeu aquí 

Sinopsi
Des de dins, totes les empreses semblen funcionar igual de malament. Solen estar tan plenes de gent incompetent que resulta increïble que els seus negocis no s’enfonsin. Però LaocoonTech és diferent. LaocoonTech és una empresa tecnològica on els caps i els empleats són amics i lluiten junts per fer un món millor. O almenys això és el que expliquen fins que uns dies abans de Nadal uns hackers roben les dades dels quatre socis fundadors i comencem a descobrir les seves intimitats. Feliç Diwali: una comèdia nadalenca plena de pau, amor i mala bava.

Author