Fica’t al SAT! Aparador d’Arts Escèniques Amateurs de Sant Andreu arriba a la 17a edició

01.03.2020

Author

Fica’t al SAT!, la mostra d’arts escèniques amateurs del Districte de Sant Andreu, arrenca el divendres 17 de gener. En la que serà ja la seva 17a edició, es podran veure 6 companyies de teatre i dansa, 5 estrenes absolutes; textos i coreografies de creació pròpia i d’autors internacionals com Neil Simon o Slawomir Mrożek. Aquest Aparador d’Arts Escèniques, una mostra de l’efervescència creativa del districte de Sant Andreu, se celebra del 17 de gener al 24 d’abril, els divendres a les 21h.

PARLEM DEL PROGRAMA
Fica’t al SAT!arrenca el divendres 17 de gener a les 21 h amb l’espectacle de dansa tradicionalNU(e)S, una proposta heterodoxa de l’Esbart Maragall.

Divendres 7 de febrer, a les 21 h, continua la mostra ambLes Demoiselles d’Avignonuna divertida comèdia en la qual aflorarà un secret guardat durant cinquanta anys (a càrrec de la Cia. La Matraka).

El divendres 13 de març, a les 21 h, serà el torn de la Cia. Teatre Naia ambUn dia d’estiu, una comèdia dramàtica de Slawomir Mrożek.

El 27 de març, a les 21 h,  es podrà veure una altra comèdia:Embarbussades, de Cia. Teatre Tr@mpa. Una peça que convida a riure però també a reflexionar.

Pel que fa a la dansa contemporània, en aquesta ocasió la mostra compta amb l’espectacle Quàntica, de la Cia. El Magatzem, que reflexiona a partir del moviment, sobre la relació entre matèria i pensament (divendres 3 d’abril, a les 21 h).

El darrer espectacle del cicle serà Rumors, una obra de Neil Simon que interpretarà la Cia. Gats el pròxim 16 de febrer, a les 21 h. Estrenada l’any 1988, aquesta comèdia s’endinsa en una festa d’aniversari de casament.

El preu de l’entrada per a cada espectacle són 9 euros i es podrà comprar a les taquilles del teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció. També serà possible adquirir abonaments per a dos espectacles amb un preu de 12 euros.

Trobareu més informació aquí

Author