FiM Vila-seca 2024: Descobreix la programació!

05.13.2024

Author

La FiM Vila-seca celebrarà la seva 20a edició entre el dijous 16 i el diumenge 19 de maig, amb propostes d’artistes emergents i espectacles de música familiar. Reproduïm la nota que hem rebut des del FITT:

 

Des del FITT – Noves Dramatúrgies us volem recomanar aquesta edició de la FiM per diferents motius:

L’edició 2024 de la FiM programa un total de 39 espectacles, dels quals 23 són actuacions de grups emergents; i 32 projectes de música familiar.

La secció emergent és una programació arriscada, diversa i equilibrada, que recull les diferents tendències estilístiques actuals; advoca per la feminització de l’escena, dona espai a escenes i identitats minoritzades, i és altaveu del treball de: detecció i acompanyament a la creació emergent que fan les Antenes de Talent de la FiM.

  • Les propostes familiars inclouen les estrenes de les noves produccions de grans noms de l’escena i companyies històriques;  l’adaptació per a tots els públics dels espectacles de joves talents de l’escena catalana, un ampli ventall de propostes adreçades: a primera infància, l’actuació de dues companyies internacionals, i propostes arriscades i d’avantguarda.
  • Ens agrada fer xarxa i gaudir dels altres festivals de Tarragona.
  • És la millor manera per anar obrint boca per l’onzena edició del FITT – Noves Dramatúrgies. No cregueu?

Author