Fira de Reus acull un nou espectacle de Comandante Lara y Cia.

03.25.2019

Author

El proper 31 de març Fira Reus, Centre de Fires i Convencions, acull per primera vegada a la ciutat una nova proposta de Luis Lara, conegut artísticament com a Comandante Lara, que ha esdevingut un fenomen mediàtic gràcies al seu humor directe, arriscat i de tocar temes compromesos, que provoca el rubor al públic alhora que no pari de riure ni un segon. En aquesta ocasió ve acompanyat de Jesús Tapia i Vicente Ruídos, que faran de teloners de manera intercalada durant l’actuació.

Luis Lara, exercint de Comandant, portarà la veu cantant i parlarà dels seus vincles amb el seu cunyat Ramiro, de la seva situació després de que la novia el va deixar i dels problemes per entaular una nova relació amb una altra noia. Una voràgine de desgràcies al més pur estil gadità, durant les que es mostra com tot un expert en flmenc.

El Comandante Lara és també conegut com el pilot alcohòlic per la seva afició a volar i a beure…

 Pel que fa als teloners, el primer, Jesus Tapia, és també autor del tractat d’aventures  Un verano con Jesús Tapia – Vivencias de un cómico de tercera, on relata les experiències i anècdotes que viu un còmic quan actua en diferents ciutats o pobles.

I el segon que per l’embolic que munta se’l coneix com a Vicente Ruidos, està bregat en aparèixer pels estudis de televisió i ràdio, on imposa la seva llei amb els seus autoritaris monòlegs.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dies 31 de març FIRA REUS 19  hores
Durada de l’espectacle / 80 min. aprox
Edat recomanada / per a tots els públics.

FIRA DE REUS
Avinguda Bellissens, 40

Author