Canvi de dia de la postfunció de ‘POE ·el cabaret macabre’, a l’Almeria Teatre

01.10.2019

Author

L’Almeria Teatre ens comunica que la postfució que havia de tenir lloc aquest dijous 10 de gener, passa al 24 de gener. Comptarà amb la presència entre el públic  dels seus autors i de l’elènc original. 

L’obra, estrenada el dilluns dia 26 de novembre a l’Almeria Teatre, pretén ser un homenatge a un autor nord-americà molt estimat per la companyia: Edgar Allan Poe. Després de l’èxit de Flor de nit ·el cabaret, que va obtenir el Premi Butaca al Millor Musical l’any 2015, Gataro torna a versionar una altra de les produccions originals de Dagoll Dagom, un text escrit per Joan Lluís Bozzo que combinat amb la música d’Òscar Roig transmet l’atmosfera de terror dels contes i poemes d’Edgar Allan Poe, una de les figures centrals de la narrativa fantàstica del segle XIX.

En aquest musical, els amants de Poe podran reconèixer fragments i referències a La caiguda de la casa Usher, El pèndol de la mort o La bóta d’amontillado entre d’altres. En aquesta versió, Poe ·el cabaret macabre·, dirigida per l’impulsor de la companyia Gataro i de l’Almeria Teatre Víctor Alvaro, hi actuaran Patricia Paisal, Aina Vallès, Pau Oliver, Miguel Ángel Sánchez i Adrià Ardila.

Dates  i Horaris
fins al  27.01.19
De dj a ds a les 20h, dg a les 18h

Author