Gaudim del teatre: El Lliure estrena aquest dijous al seu canal de youtube #LliureAlSofà, ‘Hamlet’, amb Pol López

03.18.2020

Author

El teatre ens vol fer companyia i donar-nos la mà en aquest camí difícil que estem fent. Després del tancament de totes les sales per seguretat, és l’hora de donar una bona notícia: tal com ja us vàrem avançar fa uns dies en una nota general, el Teatre Lliure estrena  #LliureAlSofà, una activitat amb la qual permetrà el visionat complet i gratuït d’obres teatrals a través del seu compte de youtube.

Així, aquest dijous 19 de març a les 20h comença amb la difusió de l’espectacle Hamlet de William Shakespeare, versionat i dirigit per Pau Carrió i protagonitzat per Pol López, que va rebre el Premi Butaca 2016 al Millor Actor per aquest paper. Es podrà veure també divendres 20 i dissabte 21 de març a les 20h i diumenge 22 de març a les 18h, seguint els horaris habituals d’exhibició d’espectacles d’aquest teatre. L’espectacle, en català, estarà subtitulat en castellà per arribar a un públic més ampli.

Continuarà l’endemà, divendres 20 de març a les 12h amb l’espectacle familiar Renard o el Llibre de les bèsties, l’adaptació teatral de Marc Rosich del text de Ramon Llull amb música original de Clara Peya. La producció es va estrenar la temporada 16/17 i va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona 2016 al Millor Espectacle de Teatre Familiar, el Premi Xarxa Alcover 2017 i el Premi Butaca 2017 al millor espectacle per a públic familiar. Dissabte 21 i diumenge 22 de març, també es podrà veure al canal de youtube, a la mateixa hora.


#TeatreAlFil

La iniciativa de publicar al compte de twitter del Teatre Lliure els textos de les peces breus de l’espectacle Clàssics desgenerats, continua després d’haver publicat ja La Dora Grey de Carol López (a partir d’El retrat de Dorian Gray d’Oscar Wilde) i La maison du lors de Carla Torres (a partir de Lolita de Vladímir Nabókov).

Avui dimecres 18 de març sortirà Taques de tardor de Denise Duncan (a partir d’Otel·lo de William Shakespeare). Aquesta setmana, el Lliure encara en farà públics dos més: Frankenstein de Clàudia Cedó (a partir de la novel·la homònima de Mary Shelley) divendres 20 de març i Delicada de Marta Buchaca (a partir de La guerra dels mons d’H. G. Wells) diumenge 22 de març.

#15 dies15anècdotes
La tercera activitat que proposa el Lliure per passar la quarantena és #15 dies15anècdotes al canal d’instagram. Des del passat dissabte 14 i fins al diumenge 29 març, el teatre publica cada dia la imatge d’un espectacle emblemàtic de la seva trajectòria i una anècdota curiosa relacionada amb ell.

Suspensió d’espectacles: actualització
Com a conseqüència de les darreres mesures decretades, han estat també suspesos els espectacles El nacimiento de la bailarina vieja d’Elena Córdoba (el 28 i 29 de març) i Poulette Crevette de la companyia francesa La balaine – cargo (del 24 de març al 5 d’abril).

Author