Gerard Borrell inicia a l’Ateneu Santfeliuenc la seva gira de Màgia i Comèdia ‘“Ateneus” a les conseqüències’

02.16.2022

Author

El showmag Gerard Borrell iniciarà la seva gira de Màgia i Comèdia ‘”Ateneus” a les conseqüències’ aquest proper divendres, 18 de febrer, a les 20:00 hores, a l’Ateneu  Santfeliuenc. Aquest és un espectacle per a adults còmic i molt gamberro en  el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el  públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia. 

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic  disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per suposat, la màgia, convertint el seu show en un  divertit cabaret màgic. 

Després de Sant Feliu de Llobregat, la gira ‘”Ateneus” a les conseqüències’ seguirà per  diversos espais de la Xarxa de Teatres d’Ateneus (XTAC) recorrent ciutats com Terrassa,  Barcelona, Figueres, Vilafranca del Penedès, Molins de Rei, Castellbisbal, Sant Andreu de la  Barca, Premià de Dalt, Llorenç del Penedès, La Palma de Cervelló, Arenys de Munt i Calaf

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en  cartell a l’Aquitània Teatre de Barcelona l’exitós espectacle The Big Bang Tontery, on acaba de prorrogar funcions fins l’abril. I també serà l’encarregat de conduir les gales del  prestigiós Festival Li Chang del 25 al 27 de febrer al Teatre Zorrilla de Badalona.  

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats  programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet  jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant. 

Les entrades per a l’actuació a l’Ateneu Santfeliuenc d’aquest divendres estan disponibles  aquí

Author