El Mestre Godoy torna al Club Capitol amb el nou espectacle: ‘Godoy 1941’

01.09.2020

Author

No sé si ha estat l’anunci del tancament del teatre el que l’ha engrescat però la notícia és més que excel·lent: el Mestre Godoy, l’artista que és molt més que un monologuista, torna al Club Capitol el 17 de gener. L’espectacle es diu Godoy 1941 i diu que només en farà 7 funcions. Brillo, doncs, amb les entrades!

L’estrena tindrà lloc en un horari especial: a les 17.30 h. Després de la rebuda que li farem per intentar que continuï, entrarem a la Sala 2, on ens delectarà amb l’espectacle, una conversa íntima en la qual divaga sobre temes molt variats. I ens explicarà per què el 1941 va ser un any que va canviar la història.

Escrita i dirigida per ell mateix, Godoy 1941 és una disquisició de la quotidianitat amb el toc còmic surrealista i reflexiu que tant caracteritza aquest instructor de la reflexió. No es tracta d’un xou d’humor convencional, sinó una xerrada en la qual Godoy es despullarà davant del seu públic. I ho farà també literalment, recuperant el mític striptease que realitzava a la fi de la funció en els seus antics espectacles.

Als 78 anys, Godoy és un il·lustre mestre de l’humor reflexiu i del gènere de la xerrada. En aquest nou espectacle, combinarà noves batalletes, anècdotes i històries amb algunes de les seves clàssiques reflexions a través del seu humor poc convencional, fi, intel·ligent i amb rivets surrealistes que ha desenvolupat al llarg de més de 50 anys, recorrent cafès-cantants i tuguris de dubtosa reputació primer, i sales, auditoris i teatres després.

“La vida és la gran farsa que hem de representar.” Aquesta farsa és la que el Mestre pretén interpretar a Godoy 1941: paradoxes, memòria, contradiccions, vellesa, política…

GODOY 1941  es podrà veure al Club Capitol tots els divendres fins al 28 de febrer.

També es representarà, en dues úniques funcions, al Teatre Cofidis Alcàsser de Madrid els diumenges 9 i 16 de febrer.

Author