Guillem Albà porta ‘Calma!’ a l’Offlavillarroel, per convidar-nos a riure, parar-nos i respirar

11.28.2019

Author

Guillem Albà, creador reconegut per la seva aportació personalíssima al món del clown, porta a La Villarroel quatre úniques funcions del seu darrer treball, CALMA!

Des de la fundació de la seva companyia, el 2006, Guillem Albà ha presentat 5 espectacles i ha actuat als festivals més reconeguts del territori, per tota Espanya, Europa i la Xina. CALMA! és el seu sisè projecte, estrenat el passat mes de febrer a Buenos Aires al Festival Temporada Alta LlatinoAmèrica 2019, i que s’ha vist també a Montevideo, Lima i Fira Tàrrega.

CALMA! s’estrena a Barcelona dins el cicle l’OfflaVillarroel amb el qual la sala dirigida per Tania Brenlle vol presentar la creació contemporània més singular i rellevant del país i de l’Amèrica llatina.

SINOPSI CALMA!
A CALMÀ! Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre tothora” en el que vivim instal·lats. CALMA! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com a bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple; i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.

CALMA! és pur Guillem Albà. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic
Material de premsa

Guillem Albà és autor, creador, actor i pallasso. La curiositat  l’ha portat a fusionar el gènere clown amb d’altres disciplines artístiques com la música, la dansa i el circ i col·laborar amb artistes com Titzina Teatre, Clara Peya o Love of Lesbian, així com per a una capacitat extraordinària per emocionar i connectar amb el públic.

Author