Hermanos Picohueso s’acomiaden de la Nau Ivanow amb l’estrena del seu treball en Residència

05.24.2019

Author

La Nau Ivanow comunica que la companyia Hermanos Picohueso s’acomiada del procés de creació del Cicle DespertaLab 2019 amb Ningú no va als aniversaris a l’estiu, espectacle que s’estrena a Barcelona!

Per què ningú no va als aniversaris a l’estiu? S’han convertit en superherois aquells que no són recordats el dia del seu aniversari? Què es fa amb tots els sandvitxos que no es mengen o les patatilles que sobren?

L’ARGUMENT
Ningú no va als aniversaris a l’estiu
 
és una festa on conviden el públic a fer un collage. Un joc entre la innocència, els problemes existencials i on sobresurt una pregunta: per què fem el que fem?

La celebració d’un aniversari és un esdeveniment que es fa per a recordar un fet o una persona. Al món hi ha persones que volen ésser recordades en el seu dia i persones que volen passar desapercebudes i no el celebren. Però quin sentit té que et recordin? I que et segueixin recordant un cop has desaparegut? Aquesta obsessió, com la majoria de les obsessions, ens impedeix avançar i ens amaga característiques humanes com la generositat i l’empatia, potenciant l’ambició i la vanitat de les persones.

Els Hermanos Picohueso són: Diego Ingold i Lluki Portas. Ningú no va als aniversaris a l’estiu és un espectacle de creació, amb dramatúrgia de Lluki Portas, que ha comptat amb Ernesto Collado en l’assessorament a la direcció.

FUNCIONS: 31 de maig i 1 de juny, a les 20:30 h

HERMANOS PICOHUESO
“Som na Lluki, en Diego, na Gal·la i totes les persones que sempre ens ajuden. Estem disseminades pel Mediterrani. Treballem juntes perquè ens entenem i ens agrada posar en comú els nostres punts de vista. Sumem persones als nostres processos de creació perquè creiem que el Món és ple de ments amb idees brillants. Som amants de la tecnologia, provem i incorporem tot allò que pugui servir-nos per a experimentar amb noves maneres d’explicar les coses.”

Author