I per refrescar-nos una mica, arriben al’Almeria Teatre les Charlas Talk 2019

10.19.2019

Author

Torna a l’Almeria Teatre la que serà ja la 4a edició de Charlas Talks, un projecte de Versión Definitiva, la nova productora formada per alguns dels principals guionistes de comèdia del país. Charlas Talks és un esdeveniment inoblidable on cinc ponents premiats internacionalment per la UV (Universitat de la Vida), explicaran la seva visió del món en presentacions plenes d’idees que t’inspiraran infinit. I si al final no milloren el teu futur, almenys hauràs rigut una estona. Ja saps: si pots, vols!

Una de les peculiaritats d’aquest nou format humorístic, a cavall entre la conferència i l’stand up comedy, és que trenca totes les fronteres del monòleg clàssic. Els ponents són humoristes amb una llarga trajectòria en teatre, televisió, ràdio i plataformes digitals, en actiu com a guionistes.

La parodia de las TED Talks arriba a Barcelona a càrrec dels guionistes de El Mundo Today, Buenafuente (#0, Movistar), La Competència (RAC1),  Buenafuente (#0, Movistar), Està passant (TV3), Matriculats (TV3) i El Paisano (TVE). Per Charlas Talks han passat i segueixen desfilant Tomàs Fuentes, David Martos, Ignasi Taltavull, Àlex Martínez Vidal, Limoo, Jair Domínguez, Elisenda Carod, Kike García, Charlie Pee, Ana Polo

Es faran 3 úniques xerrades i aquest és el programa:
25.10.19 David Martos, Leticia Fernández, Llimoo, Ignasi Taltavull. Presentador: Tomàs Fuentes

8.11.19 Alex Martínez, Charlie Pee, Ana Polo, Tomàs Fuentes. Presentador: David Martos

22.11.19 Ignasi Taltavull, Teticia Fernández, Llimoo, Tomàs Fuentes. Presentador: Alex Martínez

Més informació i entrades a: www.almeriateatre.com

Author