Il·lús Teatre torna a passar el Nadal a la CavaUrpí de Sabadell, aquest cop amb ‘Escurxelles Bimbolades’

12.14.2018

Author

La companyia sabadellenca Il·lús Teatre tornarà aquest any a passar el Nadal a la CavaUrpí, l’escenari de proximitat del Vallès Occidental, per presentar-hi un nou cabaret literari fet de textos i música de diferents procedències que ja s’ha convertit en una cita indispensable de les Festes a la ciutat. En aquesta ocasió el muntatge porta per títol Escurxelles Bimbolades, un concepte críptic que només desvetllarà el seu significat als espectadors que assisteixin a les representacions. Del muntatge se’n faran nou funcions entre el 21 de desembre de 2018 i l’1 de gener de 2019 (22.00) i les entrades ja estan a la venda www.uiu.cat o bé, de forma presencial, a la recepció de l’Hotel Urpí (c. Sant Maties 5, Sabadell).

Escurxelles Bimbolades compta amb dramatúrgia i direcció de Jordi Fité. Una de les novetats de la proposta respecte dels seus precedents és l’aposta pels textos propis, que es combinaran amb fragments de Charles Baudelaire, Joan Margarit, Juan Carlos Ortega, Alejandro Dolina, Pessoa, Garcia Lorca, Stephen Fry i Hugh Laurie, entre altres. En l’apartat musical, hi haurà un homenatge a la recentment desapareguda Aretha Franklin amb I say a little prayer for you o la famosa Starry, starry light de Don Mc Lean, per exemple.

El muntatge estarà protagonitzat per Montse Vidal, Jep Barceló, Santi Ricart i Carles Prats, en l’apartat musical, acompanyats per Marina Prades, Oriol Padrós, Jan Fité i Guillem Barceló en la part musical.

Amb Escurxelles Bimbolades, Il·lús Teatre celebrarà vint-i-un anys d’espectacles nadalencs. Després de dues dècades, la proposta s’ha consolidat com una cita ineludible per a molts espectadors, com ho demostren les prop de 1.000 persones que van assistir a les representacions de l’any passat i que van situar l’índex d’ocupació global en un 94 per cent.

Aquesta peculiar tradició teatral nadalenca de Sabadell va néixer discretament el 1998 a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer i fa dos anys es va traslladar a la CavaUrpí. A més d’aquest espectacle nadalenc, Il·lús també ha consolidat com a tradició un espectacle anual sobre Shakespeare que s’estrena en el marc del Fresc Festival, el festival d’estiu de Sabadell i el Vallès Occidental. En tots els casos, els muntatges compten amb la coproducció d’UiU Promotors.

RECORDATORI
Escurxelles Bimbolades
  • Idea, dramatúrgia i direcció: Jordi Fité
  • Amb: Montse Vidal, Jep Barceló, Santi Ricart, Carles Prats, Marina Prades, Oriol Padrós, Jan Fité i Guillem Barceló
  • CavaUrpí Sabadell (c. Sant Maties 5, Sabadell)
  • Dies: 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2018 i 1 de gener de 2019
  • Hora: 22.00
  • Entrades online: www.uiu.cat
  • Taquilla presencial (24h): Recepció de l’Hotel Urpí (c. Sant Maties 5, Sabadell)

Author