Informació del TNC en relació amb la situació del COVID-19

03.11.2020

Author

Davant la situació originada pel COVID-19, el Teatre Nacional de Catalunya ens ha enviat aquest Comunicat:


COMUNICAT DEL TNC
Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del COVID-19, el TNC suspèn les seves representacions i les activitats públiques durant 15 dies a partir de demà dijous 12 de març i fins al 26 de març inclòs.

Els diners de les entrades es retornaran automàticament a tot el públic al més aviat possible. Només les persones que hagin comprat les entrades per telèfon o taquilles (TNC o Tiquet Rambla) s’han de posar en contacte amb taquilles@tnc.cat.

Atès que JustíciaSolitud i L’huracà (els tres espectacles en cartell aquesta setmana) tenen els aforaments venuts per sobre del 90% d’ocupació, al TNC no li resulta viable poder aplicar la instrucció del Govern de mantenir els actes de menys de 1.000 persones tot reduint l’aforament a un terç de la capacitat de la sala. Pel que fa a les activitats programades amb grups escolars (funcions, visites guiades, etc.) queden igualment anul·lades atesa la instrucció rebuda des del Departament d’Ensenyament.

En relació amb la gira de La Rambla de les Floristes, a l’espera de la decisió del Teatre Auditori de Granollers, la previsió és anul·lar la funció prevista per aquest diumenge 15 de març i mantenir la funció a Manacor prevista per aquest divendres 13 de març atès que, per ara, no s’ha comunicat cap mesura extraordinària a les Illes Balears. En el cas que el govern de les Illes Balears prengui les mateixes mesures que a Catalunya en les properes hores, aleshores seguirem les instruccions que es marquin.

Les funcions d’avui dimecres 11 de març a la Sala Gran (Justícia) i a la Sala Petita (Solitud) es mantenen tot i que es retornaran els diners de totes les persones que ho sol·licitintaquilles@tnc.cat.

Author