Inscripcions a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle pel curs 2024-2025

05.14.2024

Author

L’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) ha publicat la informació del procés d’admissió als estudis: pel curs acadèmic 2024-2025 en les tres especialitats que ofereix: tècniques de so, maquinària i luminotècnia. Les inscripcions es duran a terme des del 7 de maig al 17 de juny. El dilluns 20 de maig a les 18 h. hi haurà la darrera sessió de portes obertes.

Els estudis tècnics de l’Institut del Teatre s’imparteixen a ESTAE, al Centre del Vallès, a Terrassa, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya en les matèries tecnològiques i la de nombrosos professionals del sector; com a professors especialistes.

En acabar els estudis, de dos anys de durada, els alumnes poden treballar com a tècnics en: teatre, dansa, concerts, òpera, publicitat, convencions d’empresa i en la realització d’actes públics en general

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent:  en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

Per accedir a aquest estudis es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats; haver cursat un Cicle Formatiu de Grau Mig amb la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior;  o un Títol oficial superior a qualsevol dels anteriors. També poden inscriure’s a l’escola els aspirants que no tinguin els requisits acadèmics i que acreditin experiència laboral;  relacionada amb les competències professionals d’aquests estudis. La inscripció està condicionada a la valoració individual del seu CV professional.

Podeu consultar les bases del procés d’admissió i els documents necessaris per a inscriure’s, en aquest apartat.

Per dubtes i més informació podeu adreçar-vos a la Secretaria Acadèmica de l’ESTAE i consultar els apartats web: futurs estudiants i preguntes freqüents.

Author