Inscripcions obertes a ENDANSA’IT, els intensius de dansa d’estiu del Conservatori Professional de Dansa

05.14.2024

Author

La setmana del 25 al 29 de juny, el Conservatori Professional de Dansa (CPD) organitza ENDANSA’IT, una formació adreçada a: nois i noies que vulguin ampliar la formació en dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Enguany també es durà a terme la formació “El mètode flamenc empíric” a càrrec de Juan Carlos Lérida. Les inscripcions es duen a terme del 2 al 24 de maig. 

El curs s’organitza en diversos nivells on es treballarà de forma específica o transversal les tres disciplines: que ofereix el Conservatori Professional de Dansa; dansa clàssica, contemporània i espanyola amb professorat del CPD.

En aquest sentit, el nivell d’iniciació s’adreça a alumnat en edats compreses entre els 10 i 13 anys; amb coneixements i ganes de continuar la seva formació al CPD. En aquesta formació es treballaran transversalment les tres disciplines i s’agruparà als estudiants en tres grups (A, B i C); de manera que es pugui reforçar el treball en la disciplina on l’alumnat té més experiència.

També s’oferiran dues opcions de nivell intermedi, una de dansa clàssica i l’altra de dansa contemporània; adreçada a alumnat a partir dels 13 anys amb ganes d’ampliar la seva formació en una de les dues especialitats; o bé que hagi cursat enguany 1r o 2n curs del CPD.

Finalment, s’ofereix la formació “El mètode flamenc empíric”, a càrrec del coreògraf, ballarí i docent de l’IT Juan Carlos Lérida;  obert a persones amb pràctica de la dansa i/o moviment amb coneixements previs o no del flamenc,  i a artistes de l’àmbit de la dansa i la interpretació que vulguin profunditzar en: la base de la pràctica física i artística,  amb el flamenc com a base d’una metodologia transversal i multidisciplinària.

Les inscripcions a l’ENDANSA’IT es duran a terme del 2 al 24 de maig de 2024 . Podeu consultar tota la informació en els apartats Curs Endansa’IT i el curs “El Mètode Flamenc Empíric

Author