Inscripcions obertes a la nova edició del Postgrau en Escena i Tecnologia Digital

05.14.2024

Author

L’Institut del Teatre posa en marxa la tercera edició del Postgrau en Escena i Tecnologia Digital amb la col·laboració del Graner – Centre de Creació de Dansa i Arts Vives i el Mercat de les Flors. Es tracta d’una formació innovadora i pionera a l’Estat, que té l’objectiu d’abastir els professionals de les arts en viu: de les eines necessàries per pensar en i amb les tecnologies digitals (so, vídeo, il·luminació, interacció i programació) per tal que les incorporin als seus processos artístics, no només com a suport o recurs tècnic;  sinó també com a valor expressiu.

La formació s’adreça a professionals de l’escena en viu dedicats a l’escenografia, la dramatúrgia, el teatre visual; i els llenguatges del cos, professionals de perfil tècnic amb experiència en disseny d’il·luminació, so, audiovisual i multimèdia, persones graduades en arquitectura, disseny, composició musical, comunicació audiovisual i arts visuals, i en general: qualsevol persona interessada en l’aplicació de la tecnologia digital a les arts en viu.

El postgrau proposa un recorregut transversal a través de diverses tecnologies digitals, i està estructurat en quatre mòduls: un de conceptual, un de tecnològic, un d’experimental artístic i el projecte de recerca final. El procés d’aprenentatge barreja la reflexió amb l’aplicació pràctica, a través del treball en equip i multidisciplinari. Coordinat per l’escenògrafa Xesca Salvà i el dramaturg Marc Villanueva, compta un ampli i variat equip de docents;  entre els quals hi ha Lina Bautista, Roger Bernat, Àlex Serrano o Maria García Vera, entre d’altres.

Les inscripcions al postgrau seran del 12 d’abril al 30 de maig de 2024, i la matrícula del 3 al 30 de juny de 2024.

Les classes es duran a terme entre 27 de setembre de 2024 fins al 21 de juny de 2025; preferentment els divendres tarda i dissabtes.

Per a més informació podeu consultar la pàgina del postgrau.

Author