Inscripcions obertes a l’Institut del Teatre fins al 28 d’octubre, per als estudis especialitzats en Arts en Viu i Contextos

09.13.2023

Author

L’Institut del Teatre engegarà el proper mes de novembre uns nous estudis especialitzats en Arts en Viu i Contextos. Es tracta d’una formació concebuda com un espai per pensar, experimentar i qüestionar les pràctiques artístiques que posen en relació: la recerca, la producció de coneixement i els processos d’aprenentatge, amb el seu context. El dilluns 18 de setembre, a les 9 h., es durà a terme una sessió informativa en línia (inscripcions a crispise@institutdelteatre.cat).

Els estudis ofereixen una formació especialitzada a través de diferents sessions teòrico pràctiques en les que es debatrà sobre: les metodologies de recerca, l’entorn i el temps en el que es desenvolupa un fet artístic; així com entre els vincles entre una creació artística i la política o la imaginació, entre d’altres qüestions.

La formació capacita l’alumnat a intervenir en contextos diversos com a persones creadores, ajudants, promotores, productores, programadores, mediadores i generadores: de projectes en l’àmbit de les arts en viu.

Les inscripcions estan obertes fins al 28 d’octubre de 2023. Les classes, que es duran a terme a l’Institut del Teatre de Vic, es faran en diversos caps de setmana: dels mesos de novembre de 2023 a abril de 2024.

Podeu consultar el programa, l’equip docent, el calendari de classes, preus i matrícula en aquest enllaç.

Author