Inscripcions obertes al Stage Internacional de Dansa a l’IT, amb Andrew Harwood, Milan Herich i Antonis Strouzas

07.01.2019

Author

L’Institut del Teatre ens ha enviat un Comunicat per informar que ja estan oberts les inscripcions al Stage Internacional de Dansa que organitzen per al proper setembre, amb Andrew Harwood, Milan Herich i Antonis Strouzas. Us el reproduïm:

COMUNICAT

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) organitza del 2 al 6 de setembre un Stage Internacional de Dansa, un curs adreçat a alumnes de dansa de nivell intermedi i avançat que pretén oferir diferents visions i formes de treballar i entendre la dansa avui segons tres coreògrafs i ballarins aclamats internacionalment.

En aquesta nova edició s’ha convidat a Andrew de Lobtbinière Harwood, Milan Herich i Antonis Strouzas per treballar aspectes com el treball de centre, l’estabilitat i la mobilitat, l’estat d’alerta i la capacitat de reacció, a través de tres metodologies diferents: Contact Improvisation, Flying Low i Fighting Monkey.

Andrew de Lotbinière Harwood és un pioner i mestre de la  improvisació de contacte, reconegut internacionalment. El taller es centrarà en facetes específiques i fonamentals del contact com són la sensació, l’espai, el temps i les relacions amb els altres ballarins.

Milan Herich, nascut a Eslovàquia, col·labora contínuament amb David Zambrano com a ajudant de classes i tallers, amb qui també ha creat espectacles. El seu taller es centrarà principalment en la relació dels ballarins amb el terra a través del mètode Flying Low.

Finalment, Antonis Strouzas, expert en la combinació i fluïdesa del moviment entre les arts marcials i la dansa, introduirà la metodología Fighting Monkey que ha desenvolupat al llarg de 15 anys de pràctica i recerca.

L’Stage International de dansa ofereix també la possibilitat de generar vincles entre els estudiants de dansa i posar-se en forma abans de començar el curs acadèmic, millorant el rendiment tècnic i el nivell general després de les vacances.

Es recomana als estudiants que facin els tres cursos. Les matriculacions al stage es duran a terme de l’1 al 26 de juliol de 2019.

Trobareu la informació detallada del curs i dels coreògrafs participants en el  següent enllaç

Author