Ivan Labanda i Jordi Basté firmen el proper #UnCinzanoEntreAmigos

10.04.2018

Author

El proper dissabte 6 d’octubre, Barcelona acollirà una nova edició d’#UnCinzanoEntreAmigos, el cicle d’aperitius artístic-musicals organitzat per la genuïna marca de vermut. El cicle torna a Barcelona després d’haver passat per Bilbao i Saragossa, i ho fa amb dos convidats de luxe: Ivan Labanda i Jordi Basté.

Ivan Labanda, actor, locutor, guionista i director amb una àmplia trajectòria professional, està actualment triomfant al musical d’èxit La Jaula de las Locas al Teatre Tívoli de Barcelona. Labanda, guanyador del Premi Butaca al ‘Millor Actor de Musical 2017’, ens parlarà sobre la seva carrera i interpretarà alguns temes musicals clàssics acompanyat al piano per Andreu Gallén.

El polifacètic artista comptarà amb la companyia i complicitat del seu amic Jordi Basté, reconegut periodista, guanyador d’un premi Ondas i presentador del magazín El món a RAC1, que ha esdevingut el més escoltat de la història de Catalunya. A més, Basté ens parlarà del seu darrer llibre, Els coloms de la Boqueria’ una novel·la escrita a quatre mans amb el dramaturg Marc Artigau, que ha sortit a la venda aquest mateix mes de setembre.

Els dos amics conversaran animadament al voltant d’un vermut i compartiran confidències amb els seus seguidors.

La trobada tindrà lloc al Cafè Adonis, un emblemàtic local d’ambient càlid que, sense dubte, és una de les joies del barri de Gràcia amb més de set dècades d’història i el lloc perfecte per a fer el vermut.

Aquest aperitiu artístic-musical combinarà simpatia, talent i molta música, compartint un vermut entre amics.

El cicle #UnCinzanoEntreAmigos ha passat aquest any per Bilbao i Saragossa, i arriba de nou a Barcelona després de la trobada amb Núria Graham i Ernest Crusats de La Iaia. L’agenda i localització dels propers aperitius es publicarà a les xarxes socials de Cinzano (Facebook: https://www.facebook.com/cinzano.es/ i Instagram: cinzanospain) i es podrà seguir a través del hashtag #UnCinzanoEntreAmigos.

SOBRE CINZANO
La història de Cinzano va començar a mitjans del segle XVIII a Torí, Itàlia, quan els germans Giovanni, Giacomo i Carlo Stefano Cinzano van emprendre la missió de convertir-se en mestres destil·ladors i van obrir la primera bodega de la marca, sota el nom de Casa Cinzano. A l’actualitat, Cinzano és un emblema a nivell internacional, reconegut arreu del món gràcies a la seva oferta de vermut d’alta qualitat.

Entre els diferents tipus de vermut Cinzano trobem els clàssics Cinzano Rosso i Cinzano Bianco, a més de las tres varietats artesanals, Rosso, Bianco i Dry, de la gama premium Cinzano 1757. Tant consumidors como barmans gaudeixen del vermut Cinzano, ja sigui com aperitiu sol amb gel o amb soda, o com ingredient a còctels tan clàssics com el Negroni, l’Americano o el Boulevardier.

Gaudeix d’un consum responsable 16º.

Author