Ja és aquí el XIX Obrador d’estiu de la Sala Beckett!

07.09.2024

Author

L’Obrador d’estiu és un dels esdeveniments importants de la proposta artística i formativa general de la Sala Beckett. A part dels cursos i tallers en marxa, l’Obrador inclou diverses activitats obertes, no només als seus participants: sinó al públic en general.

Lectures al Parc del Centre de Poblenou

Un any més, tornen les lectures al parc. Una activitat oberta al barri que ja comença a ser tot un clàssic de l’Obrador d’estiu.

No t’enamoris de mi
de Cesc Colomina
Direcció: Júlia Cortina

Charlie, en sortir de la feina, arriba a casa i es prepara el sopar;  mentre explica a Dani com li ha anat el dia: la feina, el sopar popular del barri, el sexe inesperat, les amistats preocupades, les trucades sense resposta… Copa de vi en mà, parlen cada vespre en aquest espai cada cop menys definit; mentre descobrim el perquè d’aquestes trobades i la necessitat –o imposició– de Charlie: de passar pàgina de la seva darrera relació.

Amb Marta Bessa, Pablo Capuz, Pau Escobar i Laia Manzanares

9/07/2023

Més informació
Activitat gratuïta
……………………………………………………………

L’equació
de Mireia Sort
Direcció: Marilia Samper

La Cristina i en Dani porten més de 20 anys junts, tenen dues filles gairebé adolescents, dues bones feines;  una casa i una excel·lent vida social. Tenen tot el que el sistema espera d’ells i el que ells mateixos havien imaginat quan van començar: un projecte de vida junts. Aquesta nit s’han quedat sols a casa i la Cris ho té tot pensat per tenir, per f:  una nit de passió amb en Dani. Però trobar-se l’un amb l’altre no resultarà com esperaven. Aquesta parella obre la capsa de Pandora per recordar: qui eren abans d’hipotecar la seva vida per encaixar en l’estereotip social. Podran suportar descobrir que ser la família perfecta, potser, els ha fet infeliços?

Amb Alberto Díaz i Mireia Sort

10/07/2023

Més informació
Activitat gratuïta
……………………………………………………………

La desconeguda
de Ferran Joanmiquel Pla
Direcció: Ferran Utzet

La música electrònica ressona per tota la vall. Al poble no pot dormir ningú per culpa d’una rave. Dos col·legues que viuen al poble tornen de la festa, de matinada. El primer es perd i acaba descobrint una plantació de marihuana enmig del bosc. El segon es lleva amb ressaca i maleint-se els ossos perquè l’han despertat uns lladrucs de gos;  i ha d’anar a treballar al bar de la seva mare, on tindrà una trobada inquietant amb l’amo del gos. Viure al poble els ofega i somien en un cop de sort que els permeti fotre el camp. I enmig d’una pista polsegosa, com sortida del no-res, hi apareix una noia misteriosa que no bada boca, que no piula, que no contesta a cap de les preguntes que li fan.

Amb Jordi Ciurana, Eduard Paredes i Armand Villén

11/07/2023

Més informació
Activitat gratuïta
……………………………………………………………

Odissea Beckett
Concurs d’escriptura en viu

Amb Sergi Belbel, Marta Buchaca, Cristina Clemente i Jordi Galceran

Amb un munt de proves originals i divertides dissenyades a mida, quatre dramaturgs hauran de superar tres fases del joc enfrontant-se a reptes i posant al límit el seu enginy, capacitat d’improvisació i talent literari. En equip, per parelles o individualment, els escriptors generaran diàlegs, monòlegs i històries inèdites per assolir la màxima puntuació.

10/07/2023

Més informació
Compra d’entrades
……………………………………………………………

Lectures del Taller Internacional

Memòria, nostàlgia i teatre
Textos breus de nova creació

Direcció: Guillem Sánchez Garcia

Autors: Thomas Dufour (Quebec), Asli Ekici (Turquia), Tommaso Fermariello (Itàlia), Aura Foguet (Catalunya/Illes Balears), Veikka Heinonen (Finlàndia), Irene Hérraez (Espanya); Julian Karenga (Noruega), Pierre Koestel (França), Yilong Liu (EEUU), Diego Lois Petit (Uruguai), Tomáš Ráliš; (República Txeca) i Katherine Soper (Regne Unit).

Cada any convidem un grup de joves autors de diferents països perquè treballin al llarg de l’Obrador d’estiu: amb un dramaturg reconegut. Enguany, aquest dramaturg és Simon Longman, que ha proposat com a tema Memòria, nostàlgia i teatre. A partir d’aquesta qüestió, els autors han escrit textos dramàtics breus que, traduïts al català quan ha calgut; es presentaran al públic en forma de lectura dramatitzada.

Amb Clàudia Abellán, Isaac Canals, Tamara Ndong, Albert Pérez,
Ramon Pujol
 i Maria Ribera.

Del 10/07/2024 al 12/07/2024

Més informació
Activitat gratuïta
……………………………………………………………

Lectura de Yilong Liu, dramaturg internacional participant de l’Obrador d’estiu

Ens hem quedat amb la vida destrossada
de Yilong Liu
Traducció d’Albert Arribas
Direcció: Israel Solà

Amb Babou Cham, Maria Hernández, Long Li Xue, Albert Pérez, Carme Poll i Junyi Sun

Cinc desconeguts es reuneixen al capdavall de Brooklyn perseguint el somni de córrer la Marató de Nova York. Excepte que no són realment uns desconeguts i que aquest no és realment el seu somni. Són un grup de receptors de trasplantaments d’òrgans decidits a honrar l’últim desig del seu donant –tot i que cadascun d’ells també corre la seva pròpia cursa.

16/07/2024

Més informació
Compra d’entrades
—————————————————-

Segueix el Grec Festival de Barcelona a la Sala Beckett

Malamort
de Daniela Feixas
Amb Abril Julien, Josep Julien, Marta Marco i Marc Soler Rull

L’autora resident d’aquesta temporada estrena el seu projecte per a la Beckett en el marc del Festival Grec de Barcelona. Enguany, Daniela Feixas ens proposa un thriller que ens trasllada a un poble d’alta muntanya on acaba d’arribar una agent rural que haurà de resoldre morts d’animals enigmàtiques i fosques desaparicions.

Del 18 al 30/07/2023

Més informació
Compra d’entrades
—————————————————-

Villa
de Guillermo Calderon
Amb Francisca Lewin, Macarena Zamudio Carla Romero

El Xile d’avui puja a l’escenari en una funció en la qual: tres dones tenen un debat sobre els conflictes que generen avui els rastres físics de la dictadura militar; i de l’herència neoliberal imposada en la constitució pinotxetista.

19, 20 i 21/07/2024

Més informació
Compra d’entrades
—————————————————-

Últimes places per als cursos que comencen aquest dijous!

Interpretar els teus propis textos
Taller d’interpretació
amb Falk Richter

De l’11 al 13/07/2024
Últimes places!

Més informació

L’adaptació a través de la interdisciplinarietat: treballar en la intersecció del teatre, el cinema i la performance
Taller de creació escènica
amb Anna Breckon i Nat Randall

De l’11 al 13/07/2024
Últimes places!

Més informació

XIX Obrador d'estiu de laSala Beckett!

Un any més, tornen les lectures al parc. Una activitat oberta al barri que ja comença a ser tot un clàssic de l’Obrador d’estiu.

 

Author