Ja és tot a punt per començar el programa de l’Antic Teatre al Grec

07.01.2019

Author

Des del dijous 4 i fins al diumenge 28 de juliol, Las detectivesVerónica Navas Ramírez i Søren Evinson són els noms en cartell d’una aposta total per les companyies locals que fa la proposta l’Antic Teatre al Grec.

Dos dels espectacles —Pienso casa, digo silla de Las detectives i La Ciudad de Verónica Navas— són estrenes absolutes coproduïdes junt amb el Grec Festival de Barcelona, i compten amb el suport d’estructures com el Festival SÂLMON<, La Caldera Les Corts, Graner o L’Estruch.

La sala recupera també A Nation Is Born In Me de Søren Evinson, coproducción internacional estrenada al Festival TNT 2018, vista a l’Antic Teatre durant la temporada actual i present dins la setmana de programadors del Grec 2019.

Les tres obres són peces de creació i nous llenguatges, amb un tomb cap a laperformance, i comparteixen la recerca del vincle entre escena i públic i com aquest se sent apel·lat per la convocatòria i les convencions escèniques.

Així mateix, les tres peces participen de la promoció #SocAntic, fet que permet a l’espectador veure’n una d’elles gratuïtament.

Podeu recuperar la informació que vàrem publicar amb motiu de la presentació dels espectacles aquí

Author