Ja estan disponibles les entrades per a la 4a edició del Festival OUI! de t(h)eatre en francès

01.15.2020

Author

Després de tres anys d’èxits, l’OUI!, el Festival de t(h)eatre en francès de Barcelona, la mostra dirigida per Mathilde Mottier i François Vila torna a la ciutat en la que serà ja la 4ª edició i que tindrà com a amfitrions l’Institut del Teatre, l’Institut Francès de Barcelona, la sala Dau al Sec (al Poble Sec) i la Nau Ivanow (La Sagrera).

Seguin l’estela d’edicions anteriors, totes les obres presentades són inèdites a l’Estat i, a més, enguany la programació estarà marcada per temàtiques tan actuals com l’assetjament escolar, que protagonitzarà l’estrena mundial de Bonnes ondes, d’Auriane Abecassis, un espectacle adolescent presentat per la companyia de L’Alma (Pirineus Orientals) i que s’estrenarà a l’Institut Francès de Barcelona.

En aquesta edició també estarà molt present la problemàtica de la migració que s’abordarà en dues de les peces del festival: Gibraltar, de la companyia africana Ouaka Trama (Burkina Faso) que es podrà veure en l’Institut Francès de BarcelonaMon livre de la jungle (My Calais Story), de Céline Brunelle presentada per la companyia Le Passe Muraille a l’Institut del Teatre.

La mostra de teatre francòfon acollirà també, per tercera vegada, una obra de l’autora romanesa-francesa Alexandra Badea: Je ne marcherai plus dans les traces de tes pas (No caminaré més seguint les traces dels teus passos) representada per la companyia L’Arcade a l’Institut del Teatre.

Com a novetat, aquesta edició s’estrenarà la secció Km0, per acollir les creacions d’artistes residents a Barcelona. Així, es presentarà Né quelque part, d’Iván Morales, traduïda i adaptada al francès i interpretada per Aina Tomàs i Tolgay Pekin a la Nau Ivanow; Llop le loup, de Sabrina Souliol Thomas Merland al Dau al Sec. I podrem gaudir de trobades amb els autors Adeline Flaun i Jean-François Prévand.

A més a més, de la mateixa manera que en anys anteriors edicions, el OUI! acompanyarà la seva programació amb trobades, lectures dramatitzades i el premi de la crítica dels joves.

El Festival OUI! 2020 se celebrarà del 2 al 16 de febrer
Entrades disponibles a la web del festival

Author