Ja gairebé és a punt la Carpa que acollirà ‘Messi10 by Cirque du Soleil’

09.10.2019

Author

L’estrena mundial de espectacle Messi10 by Cirque du Soleil, que tindrà lloc a Barcelona el pròxim 10 d’octubre, ja està prenent forma al Parc del Fòrum, ubicació escollida per Cirque du Soleil per presentar la seva última gran producció i on ja es s’està muntant l’última fase del seu espectacular muntatge.

Messi10 by Cirque du Soleil oferirà una experiència sorprenent i inspiradora per a tots els públics. L’espectacle celebrarà la màgia i el llegat de Leo Messi, el millor futbolista del nostre temps, en un format que desplega, a través de l’acrobàcia, els valors de l’atletisme i l’esperit de superació compartits pel món del futbol i el del circ .

Un elenc de 47 artistes de 17 països conduirà al públic a través d’una espectacular performance de 90 minuts que recrearà l’ambient elèctric dels estadis al llarg d’una vintena de números de circ amb una banda sonora vibrant a càrrec de Sony Music.

PRIMERES DADES TÈCNIQUES

EL MUNTATGE
El muntatge va començar a principis del mes d’agost amb el desembarcament a Barcelona de 23 contenidors marítims procedents de la Seu Internacional de Cirque du Soleil a Montreal (Canadà), lloc on s’ha estat creant l’espectacle els darrers 2 anys.

Durant 3 setmanes, s’han transportat via 267 tones d’equipament (equips tècnics, vestuari, utilleria i equipament acrobàtic, entre d’altres) per a la construcció d’aquest colossal i innovador muntatge.

Messi10 compta amb 84 empleats en gira de 19 països, incloent 47 artistes en escena. Diàriament participen més de 100 tècnics, 60 dels quals són professionals locals (soldadors, riggers, fusters, electricistes).


L’ESCENARI  

Per primera vegada, Cirque du Soleil dissenya un escenari diferent amb un format exclusiu i innovador: un estadi de futbol re-imaginat.  L’estructura escènica, que mesura 41m de llarg per 14m d’ample, va ser dissenyada per Cirque du Soleil al Canadà i manufacturada a Bèlgica.

El públic s’ubicarà en dues grades, una a cada costat de l’escenari, provocant així la interacció amb l’espectacle i fomentant la sensació de celebració i rivalitat que es viu durant els partits de futbol.


LA TECNOLOGIA

L’última tecnologia estarà molt present durant el xou gràcies a una impressionant graella de llums, un potent so i múltiples elements mòbils i audiovisuals.  Messi10 compta amb 4 pantalles d’alta definició i grans dimensions (de 2 tones de pes cadascuna), que mesuren 2.4m d’alt per 11m de llarg. Les pantalles tindran més de 1.25 milions de píxels d’alt brillantor i diversos accessoris d’il·luminació i altres efectes especials.   En total, l’espectacle compta amb més de 200 quilòmetres de cable. L’ESPAI

El nou espectacle de Cirque du Soleil es presentarà a Parc del Fòrum en un espectacular format: un recinte mòbil que mesura 65m de llarg per 60m d’ample i en el seu punt més alt arriba als 17m d’alçada.   Aquest colossal espai que acull  podria contenir l’aigua de 27 piscines olímpiques.


BARCELONA CIUTAT ESCOLLIDA
Barcelona ha estat escollida com la primera ciutat del món i l’única a l’Estat espanyol on es presentarà el nou espectacle de Cirque du Soleil inspirat en la figura de Leo Messi. Serà la primera vegada en la història que s’estrena un espectacle de la prestigiosa companyia  al nostre país.

Més de 40 empreses locals treballen per dur a terme Messi10 by Cirque du Soleil. Això inclou personal de producció, maquinàries, mobiliari, servei de càtering, logística, transport i seguretat, entre d’altres. Durant la seva estada a Barcelona es contractaran més de 100 persones, entre tècnics, acomodadors, seguretat, taquilles i bars.

La ciutadella construïda per a l’espectacle abasta un total de 40.000m2. El recinte al Parc del Fòrum acollirà l’estadi mòbil on es gaudirà del xou i l’atracció Messi10 Challenge La Liga.

Messi10 by Cirque du Soleil és la 46a producció de Cirque du Soleil des de 1984.


EXPERIÈNCIA INTERACTIVA ‘MESSI10 CHALLENGE LA LIGA’
Unes hores abans de cada funció, els aficionats que assisteixin a l’espectacle podran entrar a Messi10 Challenge Laliga: una zona temàtica on tota la família podrà participar en diferents activitats emulant el talent de Messi. El participant que més punts acumuli en la jornada serà coronat el Messi del dia i viurà una experiència exclusiva durant l’espectacle.


INFORMACIÓ PRÀCTICA.

DATES I UBICACIÓ
Messi10 by Cirque du Soleil es presentarà al Parc del Fòrum de Barcelona a partir del 10 d’octubre de el 2019.

VENDA D’ENTRADES
Ja són a la venda totes les modalitats d’entrades per a Messi10 by Cirque du Soleil  i per l’experiència interactiva Messi10 Challenge Laliga a www.messicirque.com


MÉS INFORMACIÓ
Funcions: de M, X, J, V 21:00; S 17.00 i 21:00; D 18:00
Xarxes socials oficials: Instagram, Twitter, Facebook

SOBRE CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT GROUP
Cirque du Soleil Entertainment Group és un líder mundial en entreteniment. A més de produir mundialment coneguts espectacles dedicats a les arts circenses, l’organització canadenca porta la seva visió creativa a una àmplia varietat de formes d’entreteniment com produccions audiovisuals, experiències immersives, parcs temàtics i esdeveniments especials. Actualment compta amb 4,500 empleats de gairebé 70 països.

Anant més enllà de les seves diverses creacions, l’objectiu d’Cirque du Soleil Entertainment Group és impactar positivament en les persones, comunitats i el planeta amb les seves eines més importants: la creativitat i l’art.

Més informació sobre Cirque du Soleil Entertainment Group a www.cdsentertainmentgroup.com

SOBRE POPART MUSIC
PopArt Music és un grup empresarial líder i de capital argentí, format per professionals amb més de 20 anys d’experiència en la indústria de la música, que ha treballat amb diversos dels artistes més importants del món. Desenvolupa integralment concerts, festivals, espectacles teatrals i esdeveniments a tot Amèrica Llatina. A més, PopArt ha desenvolupat al costat dels seus clients nous conceptes i estratègies per a les seves marques, generant un vincle fort i relacions a llarg termini.

PopArt Music es va associar per primera vegada amb Cirque du Soleil a 2015, per a la creació i producció de Séptimo Dia-No Descansaré, celebrant la música de l’emblemàtica banda argentina Soda Stereo, que va girar per l’Amèrica Llatina els anys 2017 i 2018, venent més de 1.5 milions d’entrades.

Author