Ja tot és a punt per a la XX edició del PER AMOR A L’HART, el festival d’arts de carrer de l’Hospitalet

06.11.2024

Author

U avancem -les entrades volen!- que els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2024 se celebra la: XX edició del Festival d’arts de carrer Per Amor a L’Hart, a L’Hospitalet de Llobregat.

Arriben, una edició més,- i amb aquesta ja són una vintena- les arts escèniques als carrers de la ciutat de L’Hospitalet. El festival d’arts de carrer Per Amor a l’Hart torna a la programació d’estiu, dins del Summer Experience; les activitats culturals d’estiu de la nostra ciutat organitzades per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Unes dates imprescindibles per a les arts escèniques de carrer, el circ d’avui i la dansa urbana i contemporània;  i també per a la música en viu. El Festival Per Amor a l’Hart és un espai de trobada, exhibició i intercanvi per a creadores, professionals i públic; tant de la ciutat com especialitzat, de tolerància i inclusió.

El Festival Per Amor a L’Hart està organitzat i implementat per Bipol.art, entitat cultural de la ciutat, i compta amb el suport del Districte Cultural de l’Ajuntament de L’Hospitalet. També compta amb la col·laboració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Els motors del Festival Per Amor a L’Hart són retornar la cultura a les persones, a la gent, al carrer, al públic … als seus orígens i ser un espai de referència per a creadores i artistes de carrer. Totes les actuacions són propostes artístiques de carrer i gratuïtes.

El festival torna a obrir-se a la ciutat de L’Hospitalet amb la diversificació dels seus espais d’actuació al barri del Centre. L’espai central continuarà sent el Parc de la Remunta, antiga caserna militar recuperada per a la ciutat, però també torna a la plaça de l’Ajuntament amb la inauguració del festival, i la plaça Lluís Companys i Jover.

El Festival Per Amor a L’Hart tornarà a ser l’epicentre cultural de la ciutat, on la dansa urbana i contemporània, el circ d’avui i la música en viu, ompliran l’espai públic amb la seva energia, vitalitat, virtuosisme i essència. No hem volgut deixar passar l’oportunitat d’acostar al públic noves propostes escèniques, noves sensacions vitals i sentiments positius per descobrir. Una experiència cultural, vital i intergeneracional, on trobarem companyies de renom tant del país com internacionals.

Per Amor a L’Hart és CULTURA en majúscules, dóna suport a la cultura de proximitat (amb companyies i propostes de ciutat) i professional, i l’apropa als espectadors i espectadores, fidels i novells, a les especialitzades i professionals, i posa en rellevància les arts escèniques de carrer i som creadors d’economia de la cultura.

Bipol.art, entitat organitzadora, neix l’any 2005 com agent cultural de la ciutat, treballa i dóna suport a les arts escèniques a partir de diferents projectes: Festival Per Amor a L’Hart, Per Amor a L’Hart primavera – Primavera Arts de Carrer, el Circ de Nadal de L’Hospitalet i programacions a les festes majors dels barris. Amb totes aquestes propostes, Bipol.art, consolida el seu paper com a agent generador de cultura de qualitat i proximitat i potenciant la seva activitat com a motor de la política cultural i econòmica de la ciutat.

L’Hospitalet motor de la Cultura, tant en l’àmbit de ciutat com de barris.

Seguirem informant!

Els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2024 arriba la XX edició del Festival d’arts de carrer Per Amor a L’Hart, a L’Hospitalet de Llobregat.

“L’art i la cultura augmenten l’harmonia, la tolerància i la comprensió entre les persones”
Matilde Asensi, periodista i escriptora

Author