‘Jo també vaig al TNC!’, una activitat per a infants que té com a objectiu promoure l’experiència d’anar al teatre amb família

12.06.2019

Author

El TNC inaugura la proposta Jo també vaig al TNC!, una activitat per a infants, paral·lela als espectacles, que té com a objectiu promoure l’experiència d’anar al teatre amb família. Així, mentre els adults assisteixen -aquests primers dies-  a la funció de Mrs. Dalloway, els més menuts poden gaudir d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre, al mateix TNC. Es tracta d’una manera diferent per introduir els infants a les arts escèniques i de compartir en família l’experiència d’anar al teatre.

– Les primeres sessions de Jo també vaig al TNC! es faran els dies 22 i 29 de desembre. L’activitat està recomanada per a infants d’entre 6 i 11 anys.

Aquest és el taller de Jo també vaig al TNC! vinculat a Mrs. Dalloway: 

Taller Virginia LLOP i les flors
Dies: diumenges 22 i 29 de desembre
Hora: 17.45 h a 20 h (mateixa durada de l’espectacle)
Lloc: vestíbul superior del TNC (accés pel vestíbul principal)
Edat recomanada: de 6 a 11 anys
Places limitades i amb reserva prèvia aquí

En aquest taller els infants s’aproparan a la figura de l’autora de Mrs. Dalloway a partir de la narració de Virginia LLOP i un àlbum il·lustrat de Kyo Maclear i Isabelle Arsenault que explica la bonica relació entre Virginia Woolf i la seva germana pintora Vanessa.

La germana de la Vanessa, la Virginia, s’ha despertat de molt mal humor. Malgrat que la Vanessa fa tot el possible per animar-la, res no funciona. La Virginia li parla d’un lloc imaginari i perfecte anomenat Bloomsberry. La Vanessa decideix convertir les parets de la seva habitació en aquest indret magnífic i dibuixa un jardí preciós, que serà l’espai on la seva germana trobarà una mica de pau.

És coneguda l’admiració que Virginia Woolf tenia per les flors, com també la que sentia una de les seves protagonistes, Mrs. Dalloway. Per aquest motiu, es proposa acabar el taller elaborant corones i ornaments de flors. Els assistents retallaran i enganxaran diferents tipus de paper per crear diferents peces florals.

Més informació del taller aquí
Més informació de Mrs. Dalloway aquí

Author