Joan Lluís Bozzo dirigeix un concert basat en les cançons d’ Scaramouche’, al Teatre Eòlia

01.09.2020

Author

Aquest cap de setmana (dies 10, 11 i 12), el Teatre Eòlia ofereix la primera audició de l’any: un concert basat en les cançons del musical Scaramouche de Dagoll Dagom, dirigida per Joan Lluis Bozzo.

L’Audició és la primera presentació pública oficial en l’àmbit del món professional del treball interpretatiu individual dels alumnes de 4rt d’ESAD. El Teatre Eòlia els acull dins la Mostra d’Intèrprets Emergents i s’ofereix com a trampolí per a la seva visibilitat. A més d’aquesta, enguany, el Teatre Eòlia acollirà dues audicions dirigides per 2 directores de l’escena catalana actual: Montse Rodríguez i Carol López.

SOBRE L’ESPECTACLE
El 2016 Dagoll Dagom va estrenar Scaramouche, una gran comèdia d’amor, aventures i revolució centrada a la França del segle XVIII i en el personatge d’Scaramouche, un heroi emmascarat, defensor del poble. Joan Lluís Bozzo a La lletra és la música en fa una adaptació per a l’Audició 2020.

El director ens ha enviat un Comunicat, que reproduïm:

“Presentem el treball que hem fet amb els alumnes del darrer curs de l’Escola Superior en l’especialitat de musical. Hem treballat a partir de la idea que la lletra d’una cançó ens proporciona tot el material necessari per a interpretar-la musicalment. De la correcta comprensió general i de la valoració de cada frase, de cada vers, de cada mot en particular, en depèn la resolució final del tema. Hem après, també a traçar un mapa de la cançó per tal de saber quin moment i quina intenció corresponen a cada frase musical amb el convenciment que aquests elements són els maons amb els quals es dreça l’edifici de la cançó i que una mala utilització d’algun d’ells fa perillar la comprensió general i, per tant, la complicitat del públic.

Com deia Jacint Verdaguer: “la lletra és el penja-robes de la música

Joan Lluís Bozzo

Els Intèrprets #EmergenTs són: Aina Balash Fusté, Júlia Barragan, Laia Tomàs, Mireia Fowler, Núria Masip i Pol de la Rosa.
Piano: Marc García Rami
Coreografia: Aina Torné

Horaris

Divendres i dissabte a les 20.30h
Diumenge a les 18h

Entrades, aquí

Author