Joan Vázquez continua ficant-se a la pell de ‘Paquito Forever’, ara a Madrid 

04.17.2019

Author

El proper 13 de maig tindrà lloc a Cafè Berlín l’estrena a Madrid del musical Paquito Forever, l’exitós espectacle interpretat per l’actor i cantant Joan Vázquez. Com probablement sabeu, aquest biopic musical en clau de comèdia ha obtingut un gran èxit de públic i crítiques en les seves dues temporades a Barcelona (Almeria Teatre i Teatre Condal) i ha disfrutat també d’una gran acollida en les dues ocasions que s’ha representat a Londres.

Joan Vázquez (Hair, Mamma Mia !, Bagdad Café, Rent, My Fair Laidy) és l’inspirador i intèrpret de Paquito Forever, un espectacle basat en la vida real del bailaor Paco Alonso, pel qual ha rebut el Premi de Teatre Musical al Millor Actor Destacat i ha estat nominat al Premi Butaca al millor Actor de Musical i al Millor Musical en els Premis de la Crítica de Barcelona.

A Paquito Forever, Joan Vázquez torna a posar-se en la pell de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista que va iniciar la seva carrera al Paral·lel barceloní dels anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i al costat dels artistes més emblemàtics d’aquells temps. Instal·lant-se en Nova York i Las Vegas viure la vida amb una llibertat que aquí, a la seva terra, no podia tenir.

Paquito Forever, és un musical de Gerardo Alonso (Le Llaman Copla, Ojos Verdes, Te quiero -eres perfecto- ya te cambiaré) i Fran Arráez (La Toñi, Llueven Vacas, Peceras, Elepé), dirigit per Victor Alvaro (Carmen!, I got Gershwin, ¡Ay, Carmela!, The Black Rider) i coreografiat per Beàlia Guerra (Polònia, La Família Irreal, The Black Rider, Guapos y Pobres, Flor de Nit).

L’espectacle es representarà al emblemàtic Cafè Berlín (c. Costanilla dels Àngels, 20) en una única funció (21 h) i en format cafè-concert amb Joan Vázquez acompanyat al piano pel compositor musical Gerardo Alonso el qual, en alguns números, també li fa rèpliques com a personatge.

Author