Joan Vázquez reprèn per Nadal ‘Something’s coming’ a El Maldà

12.18.2019

Author

Després de l’èxit de Ciutat de Gespa, que es va poder veure la temporada passada, Joan Vázquez torna a El Maldà amb el seu aplaudit i particular tribut a Sondheim, Something’s Coming. Coincidint amb el 80è aniversari del compositor que se celebrarà aquest 2020, Vázquez, fa un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway interpretant versions de les cançons més mítiques, com Losing My Mind, Finishing the Hat,  Send in the Clowns o Being Alive. Un concert-cabaret que anirà acompanyat de cites del mateix Sondheim carregades d’ironia sobre l’art, l’amor i la vida.

Something’s coming ha tingut molt bona acollida, tant nacional com internacional: Joan Vázquez l’ha representat a l’emblemàtic cabaret Crazy Coqs de Londres i al famós 54 Below de Nova York, esdevenint el primer intèrpret espanyol de teatre musical que actua en cèlebres clubs de les dues capitals mundials del musical.

, que acaba de celebrar amb molt èxit dues dècades sobre l’escenari amb l’espectacle 20 anys no són na a la Sala Club de BARTS, segueix treballant amb el seu proper disc, Feeling Good, un recull d’estàndards de jazz que veurà la llum el 2020, i de l’onze al 29 de març interpretarà de nou a Ocaña en l’obra Ocaña Reina de Las Ramblas, dirigida per Marc Rosich, a l’Escenari Joan Brossa. I també torna a l’Almeria Teatre amb Paquito Forever!

Author