Jordi Oriol passa directament a la semifinal del VIII Torneig de Dramatúrgia amb ‘El títol és la polla’

11.06.2018

Author

El text de Jordi Oriol El títol és la polla, va passar aquest dillund directament a la semifinal del VIII Torneig de Dramatúrgia ja que el seu contrincant Joan Fullana va participar a la competició amb un text no inèdit a causa d’una baixa mèdica.

Joan Fullana va presentar Nür, interpretat per Marcia Cisteró i Anna Sahun. A causa d’una baixa mèdica prolongada, Joan Fullana no ha pogut entregar un text inèdit per a combatre a aquesta convocatòria del torneig. És per aquest motiu que es va decidir portar a escena, però sense entrar a concurs, el text de Fullana que va guanyar el torneig de dramatúrgia de les Illes Balears. Una peça que parlava del segrest de la presidenta d’una nova democràcia per part d’una activista, amb la qual es va destapant una antiga relació revolucionària.

El text d’Oriol que competirà a la  segona semifinal, parlava amb ironia de la situació social i política actual a través de diferents exemples i jocs de paraules. Aquesta vegada interpretat per Jacob Torres i Ernest Villegas.

Estel Solé a la pell el seu ja popular personatge de la Yessi, va explicar les especificitats d’aquesta convocatòria i va anunciar que Jordi Oriol passava directament a la segona  semifinal del Torneig el dia 19 de novembre.

Segueix les novetats del Torneig a les nostres xarxes socials: #TorneigTA

 

VIII TORNEIG DE DRAMATÚRIGA CATALANA

Dilluns 8 d’octubre a les 20 h – Daniela Feixas vs. Mafalda Bellido
Dilluns 15 d’octubre a les 20 h– Paco Mir vs. Marta Aran
Dilluns 22 d’octubre a les 20 h– Cristina Clemente vs. Roger Torns

Dilluns 5 de novembre a les 20 h– Jordi Oriol vs. Joan Fullana
Dilluns 12 de novembre a les 20 h – Daniela Feixas vs guanyador del 3r combat
Dilluns 19 de novembre a les 20 h – guanyador del 2n combat vs guanyador del 4t combat
Dilluns 10 de desembre a les 20 h – GRAN FINAL 

Author