‘Júlia, la filla de Jim Hawkins’ tancarà el VI Cicle de Lectures Dramatitzades dilluns que ve al Dau al Set

11.23.2018

Author

Dilluns vinent, 26 de novembre, a finalitza el VI Cicle de Lectures Dramatitzades que organitza l’AADPC conjuntament amb la Fundación Aisge i la Fundació Romea. Júlia, la filla de Jim Hawkins escrita i dirigida per Ignasi Roda, serà la quarta i última lectura dramatitzada d’aquest cile. El repartiment de l’obra comptarà amb les actrius Júlia Lara, Laira Piró i Laura Pau i els actors Enric Cusí, Marià Llop i Òscar Mar.

L’illa del tresor de Robert L. Stevenson és un llibre que ha fascinat i fascinarà a totes les generacions, no tan sols pel que té d’aventura sinó perquè, per a Jim Hawkins el grumet que troba el plànol del tresor, es tracte d’un viatge iniciàtic, de la infància a l’adolescència, un viatge que tots, un dia o altre hem fet o faran els que ara són infants.

S’han fet moltes versions teatrals de la novel·la, però cap com aquesta Júlia, la filla de Jim Hawkins on la història s’explica uns quants anys després. Aquell grumet va créixer, es va casar i va tenir una filla, la Júlia a qui mai, mai ha explicat la seva aventura.

Ara la Júlia acompleix 10 anys, i l’atzar (o el destí?) la du a descobrir la història del seu pare i viure-la, encara que sigui en la seva imaginació, i això la fa créixer i fer el salt de la infantesa a l’adolescència. Tot plegat presentat en format d’un petit musical estrenat ara fa 23 anys.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb tot l’equip artístic, que estarà moderada pel secretari adjunt de Cultura, l’actor Carlos Briones.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dilluns, 26 de novembre a les 20 h

Dau al Sec

(Carrer de Salvà, 86-88. Barcelona)

Entrada lliure – Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.

 CONFIRMA LA TEVA ASSITÈNCIA

Author