‘Kinky Boots’, l’aclamat musical de West End, es podrà veure en directe des de Londres als Cinemes Yelmo

02.14.2020

Author

Kinky Boots, l’aclamat musical de West End guardonat amb sis premis Tony i tres Premis Olivier, arriba el proper 20 de febrer a les 20 h a les pantalles de Cinema Yelmo a través d’+ Que Cinema, la seva finestra de continguts alternatius. La gran pantalla de Cinema Yelmo s’ompliran de música i ball amb aquest inspirador musical filmat en viu des del espectacular Adelphi Theatre, al centre de Londres.

Kinky Boots es podrà veure a 19 ciutats: Madrid, Barcelona, ​​Albacete, Alacant, Almeria, Bilbao, Cadis, Gijón, La Corunya, Las Palmas, Lugo, Màlaga, Oviedo, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, Tarragona, València, Vigo i Vitòria.

La seva potent banda sonora, composta per la cantant nord-americana Cyndi Lauper (Time After Time, Girls Just Want To Have Fun, True Colors), és un cant a la tolerància i la diversitat. “Tots volem ser acceptats tal com som i sobre això va el nostre musical”, va reconèixer l’equip de Kinky Boots a l’recollir el seu Tony a la millor obra Musical a l’escenari de la Ràdio City Music Hall.

Aquest enlluernador, inspirador i fabulosament divertit musical compta amb el llibret del llegendari guionista de Broadway Harvey Fierstein i està protagonitzat pels intèrprets originals de West End, Matt Henry i Killian Donnelly. Una proposta lluminosa, optimista i vitalista que reprèn la història, basada en fets reals, de la cinta britànica independent homònima que ha arrasat a Broadway.

Kinky Boots explica la història d’una sabateria clàssica que es reinventa fabricant calçat per drag-queens. Els protagonistes són dos persones sense res en comú, o això creuen. Charlie és l’amo d’una fàbrica que lluita per salvar el seu negoci familiar i Lola és un fabulós artista amb una idea tremendament emocionant. Amb una mica de compassió i molta comprensió, aquest inesperat duo aprendrà a abraçar les seves diferències i crearà una línia de talons d’agulla com mai abans s’havia vist el món. Però a la fi, el seu major assoliment serà el seu vincle d’amistat.

La projecció de Kinky Boots es transmetrà el 20 de febrer a les 20 h a 23 sales de Cinema Yelmo de 19 ciutats: Madrid (Ideal, Plaza Norte 2, Planetocio), Barcelona (Comèdia, Icaria, Premium Sant Cugat), Albacete ( Vialia Albacete), Alacant (Porta d’Alacant), Almeria (Roquetas), Bilbao (Artea), Cadis (Àrea Sud), Gijón (Ocimax Gijón), La Corunya (Els Rosales), Las Palmas (Las Arenas), Lugo (As termes), Màlaga (Vialia Màlaga), Oviedo (Els Prats), Santa Cruz de Tenerife (Meridià), Sevilla (Premium Lagoh), Tarragona (Parc Central), València (Mercat de Campanar), Vigo (Vigo) i Vitòria (Boulevard ).

Les entrades estan disponibles a través del web de Cinema Yelmo.

Sobre + Que Cinema de Cinema Yelmo+ Que Cinema és la finestra de Cinema Yelmo dedicada especialment a concentrar sota un mateix paraigües tots els continguts alternatius a la cartellera convencional.

Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, anime, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que han de ser vistos en pantalla gegant.

Cinema Yelmo, empresa líder de el sector de l’exhibició a Espanya, és part de Cinépolis, segona cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia, Xile, Brasil , Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia. Yelmo compta amb els més avançats sistemes de projecció i so, les seves sales ofereixen una gran espectacularitat i la millor experiència d’oci i cinema possible

Compta amb 480 pantalles, totes elles 100% digitals, i 48 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Canàries, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, València, Valladolid, Saragossa, Biscaia i Navarra. Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales com: la Projecció Digital, sales Junior, Cinema Yelmo Premium, Cinema Yelmo Luxury, així com retransmissions en directe via satèl·lit.

Author