El Teatre Gaudí estrena ‘Set maneres de ser Hamlet’, de Josep Pere Peyró

10.16.2019

Author

El Teatre Gaudí Barcelona ens anuncia la imminent estrena de Set maneres de ser Hamlet, una manera divertida d’actuar Shakespeare a partir de 7 tècniques interpretatives. És una proposta escrita, dirigida i interpretada per Josep Maria Peyró, que ens proposen només dos dies, el 21 i 22 d’octubre, a la intimista Sala Petita del teatre.

Vet aquí que tenim al davant set maneres de representar Hamlet, un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil… en front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.

Així, en to de comèdia i prenent l’obra Hamlet de William Shakespeare com a model, l’espectacle proposa actuar el personatge a partir de set tècniques interpretatives, des del Grammelot, coneguda ja des del segle V, passant per l’escola Francesa i “la veritat” del mètode Stanislavski i de l’Actors Studio del segle XX, fins a la modernitat performativa dels nostres dies.

A més de reflexionar sobre com es reactualitza constantment un text clàssic, la peça vol ser un cant d’amor a la professió teatral i un homenatge a tota la gent que ha dedicat forces i energia- en temps bons, dolents i pitjors- a practicar aquest art exigent i apassionant.

21 i 22 D’OCTUBRE (2019) 
Horari: Dilluns i dimarts a les 20:30h.

L’AUTOR
Nascut a Palma de Mallorca, Josep Pere Peyró és actor, director i dramaturg. Format en el Laboratori Actoral del Teatro Fronterizo i en els tallers de Dramatúrgia Textual de la Sala Beckett de Barcelona dirigits per José Sanchis Sinisterra. Fundador de les companyies Morel Teatre, Cia Josep Pere Peyró i de la productora La Invenció.Premi de la Crítica Serrra d’Or, de la Crítica de Barcelona, ​​premi Butaca, premi de la Crítica del Festival Valparaíso de Xile.Col·legiat del CPA,
Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. Membre de l’Associació de Dramaturgs de Catalunya i de l’Associació d’Autors de les Illes Balears.En la seva activitat docent destaquen els seus treballs com a professor d’interpretació actoral i dramatúrgia textual en nombroses universitats i escoles de teatre dins i fora del país.

Author