L’1 d’abril, el Liceu posa a la venda els nous abonaments de la Temporada 2019/20

03.29.2019

Author

En la temporada dels 20 anys de la seva reobertura el Gran Teatre del Liceu vol promoure i facilitar l’accés als abonaments a tota la ciutadania. Per aquest motiu presenta una sèrie de novetats en la política d’abonaments de la nova temporada 2019/20 que es podran adquirir a partir de l’1 d’abril directament al web: www.liceu.cat o al 902 787 397.

El Liceu proposa una nova estructuració de torns i descomptes per a tots els abonats, tant per als que renoven el seu compromís com els que aposten per primera vegada pel Teatre. Aquesta nova política s’estructura de la següent manera:

Com a novetat, els abonaments de Butaca Fixa incorporen els descomptes següents:
-Un descompte especial del 35% en els Abonaments Populars (de 6 o 3 funcions)

-Un descompte del 20% (en els torns de 9 o 6 funcions)

-Un descompte del 25% (en els torns de 12 funcions)

-Els abonaments a la carta són abonaments totalment flexibles que permetran escollir els espectacles que més agradin de tota la temporada amb un 10% de descompte. Es podrà seleccionar una zona i una butaca diferent per a cada funció amb un mínim de 3 espectacles per abonament.

Els abonaments a la carta no es renoven automàticament, cal tornar-los a contractar cada any (disponibles a partir del 2 de maig).

A més, els abonats gaudiran d’un descompte del 20% durant tota la temporada per la compra delocalitats addicionals a l’abonament.

Butaca Lliure. Es tracta d’un nou servei per a l’abonat que permet posar a la venda, al preu que consideri, les localitats que no pugui fer servir. En cas de venda, es reemborsarà el 50% del preu de venda, descomptant l’IVA i les despeses de gestió. Exclusiu per abonats de Butaca Fixa. Disponible a partir del 17 de juny.

Canvis de funció. Tots els abonaments poden canviar el dia de la funció assignada al seu abonament. A més, en els abonaments de 12 i 9 funcions es permetrà realitzar dos canvis de títol, i en els de 6 funcions, un canvi. Exclusiu per abonats de Butaca Fixa. Disponible a partir del 17 de juny.

Podeu consultar la resta d’avantatges a www.liceu.cat

Author