La 2a temporada de ‘Les Coses Excepcionals’ tornarà al Club Capitol amb Pau Roca

10.12.2019

Author

Després de l’èxit de crítica i públic de la primera temporada, Les coses excepcionals, el muntatge de la companyia Sixto Paz i El Terrat protagonitzat per Pau Roca, tornarà a la Sala 2 del Club Capitol de Barcelona a partir del 7 de novembre.

Les Coses Excepcionals no només va triomfar a Barcelona la temporada passada. També ha omplert diferents escenaris de Catalunya, Illes Balears, València i Astúries al llarg dels últims mesos i per primer cop l’espectacle creuarà l’Atlàntic i es presentarà a Colòmbia a finals d’aquest mes d’octubre.

La segona temporada de Les Coses Excepcionals la seguirà protagonitzant Pau Roca, mentre que Las Cosas Extraordinarias, a Madrid, ho faran tant Brays Efe com el mateix Pau Roca depenent del dia de funció.

En paraules de Pau Roca: “Les Coses Excepcionals és, segurament, l’experiència professional més edificant de la meva carrera com actor. Cada dia aprenc coses noves gràcies a l’enginy dels espectadors, i alhora cada dia em reafirma en una creença: la bondat inherent a l’ésser humà. Tant de bo cada dia fos com aquesta comèdia i que el sentit de l’humor ens agermanés tant que poguéssim riure de les nostres pors!”
Pau Roca

Podeu recuperar la Notícia que vàrem publicar en ocasió de la presentació de l’espectacle, aquí

El Terrat i Sixto Paz produeixen tant la versió catalana com la castellana d’aquesta comèdia en forma de monòleg, escrita pel guardonat dramaturg i director Duncan Macmillan sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

En aquesta edició, Pau Roca i Sixto Paz continuaran apostant per la creació d’una llista conjunta al bar de la Sala 2 del Club Capitol on el públic podrà aportar les seves coses excepcionals a la sortida de l’obra.

 

Author