La Badabadoc continua la seva programació OFF amb ‘[DES] Encuentros’

01.28.2020

Author

La Badabadoc continua la seva programació OFF amb [DES] Encuentros, una obra d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez amb la direcció d’Alejandra Jiménez-Cascón, dramaturga i intèrpret de Blanca Desvetllada.

[DES] Encuentros és el resultat d’un viatge creatiu de més d’un any i mig. Una obra que neix de la improvisació i en la qual es van escriure més d’una vintena històries que serien reescrites, reordenades o descartades, fins a trobar la selecció final que conforma l’obra. Un matx en tinder, el consol d’un amic, conflictes per pagar un compte, les dificultats d’una mare soltera, la màgia de l’estiu, una relació tòxica, un retrobament … Escenes d’edats i generacions diferents formen un collage de relacions entre homes i dones, on es mostren temes com la incomunicació, l’arrogància, el masclisme i l’amor, la posició de voler cuidar l’altre i el no deixar-se cuidar …

Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez donen vida a aquestes escenes interpretant 8 personatges principals cada un d’ells, fent salts en el temps, formats i gèneres. Una posada en escena minimalista en què els actors estaran recolzats únicament per jocs de llums i músiques.

A la feina en la direcció d’Alejandra Jiménez se sumen les col·laboracions de Franco Maestrini i Montse Bonet aportant propostes de treball corporal.

[DES] Encuentros es podrà veure a La Badabadoc el 29 i 30 de gener a les 20: 30h
Venta de entradas
https://www.4tickets.es/labadabadoc-teatro/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=B37

www.labadabadoc-teatre.com

SOBRE LA SALA
La Badabadoc és una sala de teatre situada al barri de Gràcia de Barcelona que neix a finals de 2014. Un espai de creació i una sala de teatre, centrat en les arts escèniques i audiovisuals contemporànies. El seu objectiu és la promoció, creació, investigació i difusió de peces de teatre, dansa, música i arts visuals i audiovisuals així com de qualsevol forma d’expressió artística.

Author