La Badabadoc i Moscou Teatro (Argentina), s’uneixen per presentar ‘Una semana más’

01.09.2020

Author

Després de l’èxit de Parte de este mundo i de El amante de los caballos, la sala La Badabadoc es torna a deixar seduir per una altra obra inspirada en l’univers literari minimalista i realista de Raymond Carver. En complicitat amb la companyia Moscou Teatre (Buenos Aires) coprodueixen Una semana más, de Lisandro Penelas. Els directors de la Badabadoc, Àngel Grisalvo i Guadalupe Celles, formen l’elenc al costat de Penelas, amb la direcció d’Ana Scannapieco.

L’ARGUMENT

‘Una semana más’ Cia. Moscou Teatro

Dos homes es troben per atzar en una casa de rehabilitació per a alcohòlics en algun lloc de la província de Barcelona. No estan obligats a quedar-se. Aviat serà Any Nou i haurien d’anar-se’n a casa i estar amb les seves dones o els seus fills. Però no volen marxar. Saben per què hi són.

Mentre el relat va i ve en el temps, es fan amics sense conèixer-se. La visita d’una dona els ha de fer tornar a l’actualitat. Quant de temps pensen quedar-se? I quant de temps és una setmana més?

Aquesta obra s’emmarca dins del cicle de relats escenificats Mentir per dir la veritat, un encreuament entre la literatura i el teatre. Un espai d’exploració, “un lloc on podem permetre’ns assumir riscos i indagar sobre les pròpies possibilitats creatives d’aquest encreuament”, diu la companyia.

Una setmana més es podrà veure a La Badabadoc de l’16 a el 25 de gener de 2020, a les 20: 30h.

Author