La Badabadoc presenta ‘Nausée’, la seva primer residència creativa

11.20.2018

Author

La Sala La Badabadoc presenta la seva primera residència creativa, Nausée, una comèdia dramàtica escrita i dirigida per Carla Torres Danès fundadora de bambú cia de teatre. Es podrà veure del 23 de novembre fins al 2 de desembre, de dijous a diumenges a les 20,30h

Nausée mostra l’etern conflicte d’aquells somnis juvenils que acaben xocant contra la realitat actual. Una comèdia dramàtica, que transcorre en un viatge interior i existencialista cap als records, interrompuda constantment per la crueltat de la realitat.

Nausée títol sorgit de l’obra de Sartre i a la qual fa referència directa, ens mostra a dos amics de la infància, Marc (Albert Roig) i Rut (Carla Abulí), ara amb trenta anys vivint en un micro pis del Poble-sec. L’elusió de responsabilitats, el retorn a un món infantil més segur, el feminisme i la lluita contra qualsevol signe patriarcal busquen retratar les pors, les il·lusions, la soledat i la innocència d’una generació nascuda en els anys 80.

Una posada en escena naturalista aconsegueix convertir l’espectador en un voyeur de la vida privada dels protagonistes. Bob Dylan és el principal referent de la peça, la seva música i lletres sacsegen els personatges que necessiten trobar-se.

 

NAUSÉE
(teatre en residència)
LA BADABADOC TEATRE

Del 23 al 25 de novembre de 2018 – 20:30h
Del 29 de novembre al 2 de diciembre de 2018 – 20:30h

Dramatúrgia i Direcció: Carla Torres Danés
Actuació: Carla Abulí y Albert Roig
Producció: Mireia Isal Serna
Escenografia: Àngel Grisalvo
Vestuari: Mònica Elias
Llums: Pol Segura
Audiovisuals: Marc Benavent
Fotografia: Júlia Garcia Font

Idioma: Català
Duració: 80′

.

Author