La Beckett ofereix entrades al millor preu per a la ‘Tardor Sanchis’

09.14.2023

Author

Amb l’Abonament d’espectacles de la Tardor Sanchis pots aconseguir entrades a preu reduït per a: tots els espectacles del cicle que tindran lloc a la Sala Beckett. CastroponceEl lector por horas¡Ay, Carmela!Los desiertos crecen de noche i Vitalicios.
El preu per espectacle amb l’Abonament de la Tardor Sanchis és de 14€; (+1€ de despeses de gestió per abonament)
Preu sense descompte: 20€ pels espectacles de la Sala de dalt i 22€ per El lector por horas; (+ 1€ de despeses de gestió per cada entrada).

Compra l’abonament

 

US RECORDEM LES PRIMERES ESTRENES

Castroponce
Teoría y praxis para una vanguardia del siglo XXI

de Pablo Rosal

L’any 2015 es va produir, en el petit municipi val·lisoletà de Castroponce, un fascinant simposi sobre teatre polític en el qual es van exposar senzilles i clarividents idees entorn de la creació i la seva implicació política. Assistirem a la reconstrucció d’aquell esdeveniment que, amb clara vocació divulgativa, va delectar l’audiència.

Del 20 al 24/09/2023
—————————————————

El lector por horas
de José Sanchis Sinisterra
Direcció: Carles Alfaro

El Teatro La Abadía de Madrid, l’Institut Valencià de Cultura i la Sala Beckett, s’ajunten per coproduir la posada en escena de l’obra d’un dels dramaturgs més importants del teatre espanyol contemporani. El reconeixement públic a l’autor, la indiscutible qualitat de la peça i la reivindicació del poder creatiu de la literatura en els temps de la cultura digital són el rerefons d’aquest projecte.

Amb Pep Cruz, Pere Ponce i Mar Ulldemolins

Del 27/09 al 29/10/2023
—————————————————

¡Ay, Carmela!
de José Sanchis Sinisterra
Direcció: Yolanda Porras

En una revisió rigorosa de l’obra de Sanchis no hi pot faltar de cap de les maneres: el seu text més conegut, el que més vegades ha estat dut a escena;  que també ha estat dut al cinema i que ha merescut premis i reconeixements arreu del món. Amb ¡Ay, Carmela!, escrita l’any 1986, l’autor aconsegueix combinar magistralment l’experimentació formal, la reivindicació política i: a través de la història tendra de dos personatges modestos i miserables, l’homenatge a les víctimes d’una cruenta ferida col·lectiva.

Amb Paula Iwasaki Guillermo Serrano

Del 28/09 a l’01/10/202-
————————————————–

Los desiertos crecen de noche
de José Sanchis Sinisterra
Direcció: Clara Sanchis David Lorente

Aquest espectacle, en què Clara Sanchis participa com a actriu i co-directora juntament amb David Lorente; està fet amb algunes de les peces breus més “dramatúrgicament perverses” de l’autor.

Amb Concha Delgado, David Lorente, José Luís Patiño Clara Sanchis

Del 06 al 08/10/202
————————————————–

Vitalicios
de José Sanchis Sinisterra
Direcció: José Sanchis Sinisterra Eva Redondo

La petjada de Kafka, autor pel qual Sanchis ha mostrat sempre una profunda admiració, és evident en aquest: “sainet negre” en què la mala llet contra l’abús de poder, la burocràcia funcionarial i la mercantilització de la cultura: no deixa lloc a gaires subtileses.

Amb Magdalena Broto, Marta de Frutos i Santiago Nogués. Amb la col·laboració de Marisol Rolandi

Del 13 al 15/10/2023
————————————————–

 

CURSOS

Escriure una obra de teatre
amb Jumon Erra

El dramaturg i director d’escena Jumon Erra (Un amor particular, Grec Festival 2023), proposa aquest curs d’iniciació a l’escriptura teatral eminentment pràctic, i que té per objectiu acabar escrivint una peça teatral. La idea és travessar les etapes més importants de la creació d’una obra.

Del 04/10/2023 al 12/06/2024

Més informació
————————————————–

Teatre per a infants de 6 i 7 anys
amb Ivet Zamora

A la Sala Beckett també hi ha oferta formativa per als més menuts! En aquest curs d’iniciació al teatre com a eina d’expressió artística, corporal i verbal posarem l’espai, el temps i les eines a l’abast dels més petits perquè aprenguin a dominar els aspectes més bàsics del teatre tot jugant.

Del 05/10 al 13/06/2024

Author