La Caldera engega la programació Corpografies#3 amb Diana Gadish, que presenta Atlantis2018 a

11.20.2018

Author

Els dies dijous 22 i divendres 23 de novembre a les 20.30, Diana Gadish presenta a La Caldera el projecte Atlantis2018, una proposta que 

forma part d’un procés de recerca on qüestions com la mort, la idea de pertinença a un clan, la relació amb la llengua, la identitat lligada a un territori i a la relació amb la terra són abordades des del cos i les memòries que conté.

El projecte té 2 formats. Un és un format tancat, on Diana convida a diferents persones (no necessàriament professionals de les arts escèniques) a participar de la pràctica, i on el focus està en la seva experiència i en el testimoni escrit que se n’extreu. En el segon format, més proper a la peça escènica, es treballa amb les mateixes premisses que en l’anterior, però enfocant-lo a la presentació pública davant la mirada de persones alienes al procés.
A La Caldera, la peça es presentarà amb les intèrprets Esther Freixa, Amaranta Velarde i Diana Gadish i amb l’acompanyament de Toni Cots.
Aquest projecte s’inicià el febrer de 2017 a La Caldera, sent també convidat a participar al Brut Nature el novembre de 2017. Durant el 2018 s’ha anat desenvolupant a Montemor-o-Velho (Portugal) i a CRA’P.

Per veure dates, anar a aquest enllaç 

Sobre Diana Gadish

Diana Gadish, cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i l’any 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i ‘performance art’ en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic). Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016), ha actuat a Espanya, Bèlgica, Holanda, Alemanya, República Txeca, Eslovènia, Dinamarca i Mèxic. Actualment està presentant les obres Lucy Live i Handle with care. Des de 2015 treballa de pallassa d’hospital amb Pallapupas i imparteix classes de treball corporal a Laboratorio Escuela.

INFORMACIÓ PRÀCTICA 

Disciplina
Creació híbrida / dansa 
Dates i horaris
Dijous 22 i divendres 23 de novembre a les 20.30 h
Espai
La Caldera Les Corts 
Preus
8 – 12€
Adreçat a exploradors de nous sabors
Venda d’entrades aquí

Author